Surdu și Bud au câștigat campionatul în Moldova cu Milsami Orhei

0
1438

milsami

Milsami a câștigat titlul în Moldova pentru prima dată în istoria clubului din Orhei. Titlul s-a dechis în ultima etapă când Milsami și Dacia Chișinau, două dintre cele trei pretendente la titlu s-au întâlnit față în față. Milsami a câștigat cu scorul de 2-1 și și au egalat la puncte (55) Dacia și Sheriff Tiraspol însă au fost avantajați de meciurile directe cu cele două.

 

Romeo Surdu a terminat pe locul 3 în clasamentul golgeterilor cu 11 goluri, la egalitate cu Leuca iar Cristi Bud, pe locul 5 cu 9 goluri. Romeo Surdu a terminat pe locul 3 în clasamentul golgeterilor cu 11 goluri, la egalitate cu Leuca iar Cristi Bud, pe locul 5 cu 9 goluri. Pentru Surdu, titlul cu Milsami este primul din carieră iar pentru Bud, cel de-al doilea după cel câștigat în tricoul lui CFR Cluj din 2010.

surdu milsami

clasament

 

Articolul precedent#PronoLiga1, etapa a 33-a! Penultima șansă de atac asupra liderului!
Articolul următorBarometrul stranierilor! Pantilimon o păstrează pe Sunderland în EPL; Surdu și Bud, campioni în Moldova!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here