Supriza in play-off-ul NBA. Chicago Bulls incepe cu o infrangere

0
1165

Fara doar si poate, dubla-vedetă a Play-Off-ului 2013 în NBA este cea disputată între New York Knicks și Boston Celtics (  cu permisiunea celor de la Lakers si Spurs ). Echipa din New York a câștigat primul meci ( cel mai bun din șapte merge mai departe ), scor 85-78, având în Carmelo Anthony cel mai bun jucător de pe teren. Carmelo a demonstrat ca nu degeaba a câștigat titlul de cel mai bun marcator al sezonului regular, trecându-și în cont 36 de puncte și șase recuperări.

Surpriză în dubla Brooklin Nets – Chicago Bulls, ”taurii” fiind învinși în primul meci, împotriva tuturor pronosticurilor și de o forma evidentă, scor 106-89.

In celelate două meciuri ale zilei, Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies 112-91 și Denver Nuggets – Golden State Warriors, 97-95.

Azi se joacă începe și celelalte patru confruntări din play-off: Atlanta Hawks – Indiana Pacers ( 20:00 ), LA Lakers – San Antonio Spurs ( 22:30 ), Milwaukee Bucks – Miami Heat ( 02:00 ) și Houston Rockets – Oklahoma Thunder ( 04:30 ).

Articolul precedentUli Hoeness predica apa si bea vin
Articolul următorVIDEO: Cei mai buni decari ai Barcelonei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here