SUPPORTER 2.0 – Clubul din România condus de suporteri 

„Fotbalul românesc a ajuns să aibă o medie de sub 3.000 de spectatori, la nivelul primului eșalon, valoarea primului 11 al naționalei României să fie sub cea a Armeniei, toată lumea acuză pe toată lumea și găsirea, pedepsirea și eliminarea țapilor ispășitori din rândul suporterilor se confundă cu soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor.”

Povestea continuă și în retur: clubul va miza în special pe jucătorii tineri (17 – 18 ani)

Primul meci din 2019 s-a terminat cu o înfrângere pentru tânărul club, 4-0 cu una din candidatele la promovare în liga a III-a din acest sezon, dar cu un lot schimbat radical, care s-a întinerit serios în această iarnă, jucătorii vor avea destul timp să se acomodeze cu noul nivel și să facă o figură frumoasă în restul meciurilor.

Dintre jucătorii tineri, în tur s-au remarcat, inclusiv la echipa mare: Darius Moldovan (17 ani, video mai jos), portarul Chira George (18 ani), Ovidiu Fesnic (18 ani, mijlocas central) și Radu Darius (18 ani, mijlocas defensiv).

Cum s-a format acest club? 

Un grup mic de suporteri a înființat Clubul Sportiv SUPPORTER 2.0, singura echipă de fotbal din orașul Cluj care activează în liga a IV-a:

  • Clubul propune unirea forțelor tuturor suporterilor, cu scopul de a dezvolta SUPPORTER 2.0! 
    Dorește să atragă suporterii, oferindu-le acestora o nouă experiență, de a fi MANAGER-ul unui club real de fotbal, prin intermediul aplicatiei www.realclubmanager.com, având posibilitatea de a participa în luarea celor mai importante decizii din cadrul clubului, începând de la alegerea antrenorului. Este nevoie de implicarea tuturor categoriilor de suporteri și fani ai fotbalului și sportului în general, de aceea persoanele interesate se pot alătura de oriunde și oricând acestui proiect.

Articolul precedentSpecialist în Liga 1, episodul 5! Viitorul vs FC Botoșani vs Poli Iași, trei pentru un loc de play-off
Articolul următorCâteva lucruri importante înainte de etapa de Bundesliga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here