Suporter: Mulțumesc echipei care m-a ținut în viață

2
2373

de Newsted

“Romanian Music Awards” reprezinta un chici grosolan.O copie a fitelor de prin occident, dar cu organizare in stil romanesc.Ce poate fi mai rau?Unde mai pui ca mai mult de 3-4 trupe de muzica nu merita niciun fel de premiu?Pentru ce sa primeasca premiu?In fine..

Vroiam sa vorbesc despre altceva , legat insa de RMA.S-a petrecut un lucru extraordinar.In fata a cateva zeci de mii de oameni, formatia Iris a primit un premiu de onoare “Most Wanted Award”.Daca ar fi dupa mine eu le-as da baietilor astora an de an cate un premiu.Vorba lui Ungluk: “Pentru ca exista…doar lor”.

Desi am inteles ca s-a simtit foarte rau inainte de a urca pe scena, Cristi Minculescu , cu un fular alb-albastru la gat si cu lacrimi in ochi, a tinut sa multumesca “orasului copilariei mele si celei mai frumoase echipe de fotbal din lume care in clipe grele m-a tinut in viata”.Un gest superb, care merita amintit pe un blog sportiv.Un OM de la care multi suporteri au de invatat.O legenda vie care nu se sfieste sa se inchine unei echipe de fotbal.

Cei prezenti i-au multumit cantand imnul Universitatii Craiova.Cristi si ceilalti baieti Valter, Boro, Nelu stiu ca la Craiova sunt “mereu acasa”.

Multumesc Parana! Multumesc Iris! Multa sanatate !

sursă foto prosport

Articolul precedentCalificari World Cup 2010 – Rezumate video, sambata 6 iunie 2009 :
Articolul următorA fost odată un vis…

2 COMENTARII

  1. Ma crezi ca ma uit la imaginile astea si imi curg lacrimile?Si nu prea plang de felul meu.Cristi e unul din marile suflete ale tarii asteia.Si unul din marii suporteri ai fotbalului alaturi pe Florian Pittis, Nici Constantin, Mitica Popescu….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here