Suporter chemat la interviu pentru postul de antrenor la Blackburn

0
1451

article_12fd9c2823e6863f_1356785135_9j-4aaqsk

Profitând de situaţia haotică de la clubul Blackburn Rovers patronat de grupul indian Venky’s, în acest sezon ei schimbând nu mai puţin de 4 antrenori, James McDonagh, un fan al lui Burnley, s-a gândit să aplice în glumă pentru postul de antrenor. Aşa că a  trimis către Blackburn un CV în care a scris următoarele:

“Fiind familiar cu Blackburn, înţeleg perfect obiectivele acestuia şi vreau să iau parte la succesul echipei. De când Venky’s a preluat clubul, am mare admiraţie pentru modul în care îl conduc. În trecut am fost antrenor la echipa The Princess Royal din Warburton’s Sunday League Burnley Division Two (n.a. Sunday League = ligile de amatori din Anglia) cu care am avut un succes nemaiîntâlnit. Sunt încrezător că dacă mi se va oferi şansa, voi avea acelaşi succes şi la Blackburn. Prima mea ţintă este să retrogradez consecutiv în două sezoane. În plus, sunt un mare fan al jocului Football Manager.”

Suporterul nu se aştepta să primească un răspuns, însă după câteva zile el s-a trezit cu un email în care era chemat la interviu: “După verificarea aplicaţiei dumneavoastră şi a experienţei anterioare, va anunţăm că aţi fost plasat pe lista de antrenori pentru a ocupa postul vacant şi vă invităm la interviu.”

Acest lucru demonstrează încă o dată situaţia tristă de la Blackburn Rovers şi amatorismul cu care aceşti patroni indieni conduc clubul.

Sursa: Daily Mail, The Sun

 

Articolul precedentL.A. Lakers, în pericol de a rata play-off-ul. Miami Heat, 27 de victorii consecutive
Articolul următorNaționala Under 17 a Rusiei marchează golurile săptămânii în Europa!
Football, bloody hell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here