Știrile zilei 21 februarie 2019

0
1114

Cele mai importante știri ale zilei:

  • După 9 meciuri în 11 zile, Simona Halep nu a mai făcut față Belindei Bencic (45 WTA), în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Într-un meci de 2 ore și 12 minute de luptă crâncenă, românca a cedat în trei seturi, 6-4, 4-6, 2-6 și pleacă din Asia cu o finală la Doha și un sfert la Dubai.

  • Ionuț Radu, tot mai aproape de un transfer la o echipă „mare”. Bârfele zilei susțin că el ar fi aproape de AS Roma. Totuși, o vârstă destul de fragedă, vârstă la care un portar ar trebui să rămână să-și consolideze postul, jucând meci de meci, în acest fel neajungând să schimbe clubul o dată la 3 luni, cum s-a mai întâmplat cu Pantilimon, Maxim sau Andone. Ce-i drept asta nu depinde în totalitate de el, cei de la Inter, echipă de la care a ajuns la Genoa, ar avea în contract o clauză potrivit căreia îl pot răscumpăra. 

  • UEFA Europa League 2018/2019 a devenit „oficial” a 2-a cea mai puternică competiție europeană. Se face ușor trecerea spre lumea a 3-a a fotbalului, ceea ce va deveni din 2021, noua competiție europeană intercluburi, care momentan are numele UEL2. Dacă în fiecare an a existat câte o echipă mare care s-a evidențiat rapid în faza grupelor și ulterior a câștigat competiția (Sevilla, Shakhtar Donetsk, Atletico Madrid, Manchester United), anul acesta vedem un fotbal total și regăsim super-echipe deja din faza optimilor: Arsenal, Chelsea, Napoli, Valencia, Inter, Benfica, ș.a.m.d

Articolul precedentSimona Halep, eliminată în ”sferturi” la Dubai! Belinda Bencic, mult mai proaspătă
Articolul următorCalificări memorabile: Steaua – Ajax 2-0!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here