Stéphanie Frappart va arbitra Supercupa Europei

0
2818

O pagină în istoria fotbalului se va scrie la finala Supercupei Europei pe 14 august la Istanbul, când Stéphanie Frappart, va conduce la centru, finala dintre Liverpool și Chelsea.

Va fi pentru prima oară când o femeie va conduce un eveniment major într-o competiție masculină.

Precedentul meci notabil la care a luat loc parte, a fost în luna iulie când franțuzoaica a avut onoarea de a arbitra finala cupei mondiale feminin dintre Statele Unite ale Americii și Olanda, finală disputată la Lyon. A arbitrat și în semifinala campionatului european dintre Olanda și Anglia, în anul 2017, tot la feminin.

Aceasta va fi ajutată la centru de Manuela Nicolosi din Franța, și Michelle O’Neill din Irlanda. Al 4-lea oficial va fi cunoscutul arbitru turc Cuneyt Cakir.

“Am spus în multe ocazii că potențialul fotbalului feminin nu are limite și sunt încântat că Stéphanie Frappart a fost numită să arbitreze Supercupa Europei în acest an împreună cu arbitrii asistenți Manuela Nicolosi și Michelle O’Neill”, a declarat președintele UEFA Aleksander Čeferin.

sursa: uefa.com

Articolul precedentFCSB, abonată la rușini în Europa! Top 6 umilințe suferite de echipa antrenată și patronată de Gigi Becali
Articolul următorCele mai frumoase echipe care n-au cucerit titlul mondial: Italia 1990

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here