VIDEO! Steaua, set la zero la Chiajna! Mai poate pierde campionatul?

1
1048
foto: facebook.com/dolcesport

După ce a primit 8 goluri în ultimele două partide (5 cu Stuttgart și 3 cu Brașov), Steaua s-a răzbunat în această seară pe Concordia Chiajna, câștigând cu scorul de 6-0! Acesta este cel mai mare scor înregistrat în această ediție de Liga 1 până în acest moment. Până la acest meci, scorul campionatului a fost cel din partida Petrolul – Ceahlăul încheiat cu 5-0 pentru gazde. Ultima dată când Steaua a marcat mai mult de 6 goluri în Liga1, a fost acum 6 ani, când câștiga cu scorul de 8-1 la Timișoara!

Cele şase goluri ale Stelei au fost marcate de Chiricheș, Rusescu (2), Nikolici, Tănase şi Rocha. Cu cele două goluzri înscrise  în această seară, Rusescu a ajuns la cota 17 în acest sezon în campionat. La scorul de 2-0 pentru Steaua, Rusescu a driblat cu mare finețe trei fundași ai Concordiei, înscriind cu un șut plasat. Aveți golurile mai jos:

După această victorie, Steaua s-a distanţat la 10 puncte faţă de locul 2!

 

Mai poate pierde Steaua campionatul?

Articolul precedentChristof Innerhofer a câştigat coborârea de la Beaver Creek
Articolul următorAdrian Ungur s-a calificat în finala turneului de la Sao Paulo
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

1 COMENTARIU

  1. Pai daca ar juca numai la blat cum a fost meciul asta normal ca nu ii opreste nimeni. Oricum o victorie ca in “vremurile bune”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here