Steaua în pregătiri: acumulări, eșecuri, explozii întârziate și plecări disperate!

0
1039

Steaua”Nu vă faceți nicio problemă, întrucât Steaua din acest meci nu este Steaua dintr-un meci oficial. Suntem în perioada de acumulare, de pregătire, de intrare în ritm, așa că nu vă panicați. O să vedeți adevărata față a Stelei începând cu meciurile oficiale”. Cam aceasta este placa pe care cei de la Steaua au pus-o după fiecare meci amical pe care l-au susținut până acum în stagiile de pregătire din Spania. De la Reghe, Managerul Universal și până la ultimul ”talent” din lot, cu toții apar în fața camerelor de luat vederi și promit că totul se va schimba. Aceștia seamănă izbitor cu niște politicieni în campanie, care, trăind într-o țară în care rahatul este până peste șuviță, apar în fața prostimii și promit oceanul cu tona de sare. Dar care este motivul real din cauza căruia Steaua este o cârpă în aceste meciuri amicale ?

 Nota 4 cu indulgență după opt partide!

Au fost până acum opt partide de pregătire din care Steaua a luat, meritat, doi de 4! Au fost patru înfrângeri și patru remize, adică o medie de 4 pentru Steaua, mult prea mult pentru ceea ce au arătat steliștii în teren. Să admitem că începutul a fost mai greu, deși 1-5 cu Nurnberg nu ai voie să iei nici dacă joci beat ca Vlad, dar să admitem. Să mai admitem că și al doilea meci, al treilea, al patrulea …ok, că toate meciurile din primul stagiu au fost ”de acumulare”. Ce facem însă cu al doilea stagiu, acolo unde se presupune că ești pe verde ? Cu Dinamo Kiev nu avea nimeni pretenții, însă cu Goteborg, cu Plovdiv, nimic ? Dacă victoriile au fost zero la număr cu aceste echipe, nici jocul nu a fost mai strălucit, jucătorii arătând precum niște amatori în câmp deschis.

 Claudiu Keșeru, pierdut în cucuruz ?

După ce s-au chinuit să-l aducă în România, steliștii încep să se spele pe cap cu ”francez”. Acesta pare un fel de Daniel Bălan. Și pentru moldovean s-au bătut steliștii în 2001 ca pentru un pui de Messi. Ce a făcut Bălan la Steaua ? Nimic + eliminarea cu Middlesbrough. Keșeru mai are încă mult timp la dispoziție să demonstreze că a un fotbalist de Liga 1, însă ce a arătat până acum este de-a dreptul îngrijorător. Să nu disperăm: acumulează!

 Ce tineri vin din urmă ? Nimeni!

De obicei, când vine vorba de stagii de pregătire, antrenorii au șansa de a încerca potențialul unor tineri din lot. Șansa asta o are și Laurențiu Reghecampf, însă deocamdată nu primește niciun răspuns. Înainte de stagiu, Reghe ne povestea de bombe care o să explodeze, de un anume Vrânceanu, Vicoveanca, Văsceanu, sau ceva de genul. Ei bine, noi am văzut bombe, chiar foarte multe, însă nu la Marbella, ci prin Irak și pe la televiziunile din România. În ceea ce o privește pe Steaua, se pare că bombele sunt de jucărie sau…or fi cu ceas pentru retur ?

 Dorul de ducă, boală gravă la Steaua!

În afară de tinerii Stelei care au talent cât managerul decență, la Steaua mai există și un conglomerat de jucători care joacă numai cu gândul la aeroport. Unul dintre ei, Alex Bourceanu se plimba azi print-unul, așa că era clar câtă patimă a apus acesta în ultimele meciuri. Alții, precum Ciprian Tătărușanu, încă mai respiră aerul cu noi, dar și deasupra lui se consolidează bulbuci cu Serie A. Mai e careva dornic de plecare ? Aaaa…era să uităm de Prinț. Mr Bianca a plecat, însă nici Israelul nu l-a ținut. Probabil l-or fi prins la web… știți voi.

Cam asta este Steaua din perioada de pregătire. Acumulări, eșecuri pe linie, victorii sub linie, bombe programate și plecări disperate. Norocul ei este că debutul de sezon 2014 înseamnă meciuri cu două echipe de desculți, Chiajna și U Cluj, altfel lucrurile stăteau destul de îngrijorător pentru Reghe & co.

Articolul precedentSe întâmpla într-o zi de 2 februarie …
Articolul următorLionel Messi și Roger Federer, actori principali într-o reclamă de excepție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here