steaua (3)

Știți acele muște care se prind în pânzele de păianjen ca niște proaste și nu mai pot scăpa de acolo orice are face, oricât ar bâzâi, oricât s-ar mișca ? Ei bine, cam așa s-au prins Steaua și Dinamo într-o plasă a minciunii, după așa-zisul ”derby de România”. Cele două cluburi de mare tradiție din fotbalul românesc nu au făcut decât să ne demonstreze faptul că ceea ce am spus în cronica etapei este mai mult decât adevărat și anume: ”Azi nu mai vorbim de reciprocitate, ci de cote, nu mai vorbim de blaturi, ci de omenii, nu mai vorbim de Gloria și Ceahlăul, ci de Steaua și Dinamo.”

După meciurile jucate în ultimele săptămâni, în special după dubla cu Chiajna, reprezentanții Stelei ne băgau pumnul în gură și ne ziceau să terminăm cu acuzațiile. Eram rugați să nu ne luăm de teatrul Chiajnei, pentru că de fapt e meritul Stelei pentru el. Eram rugați să nu punem sub semnul întrebării assist-urile lui Melinte (jucător la Chiajna, pentru cei care nu știu), pentru că ele era, nu-i așa, rodul pressing-ului Stelei. Mai mult, ”The Box Man” (vine de la cutie, dar puteți s-o luați și ca box, omul se pricepe), managerul căruia îi curgeau balele după meciul cu Chiajna și își înjura angajatorii de la DigiSport, ne dădea lecții despre ”cât sacrificiu, sudoare și alea alea pun băieții ăștia”.

În ceea ce-i privește pe cei de la Dinamo: TOT RESPECTUL! Aceștia au arătat că au o inimă mare și o admirație deosebită pentru cel care este alintat de toți Regele fotbalului românesc. Cât despre meciul din Ghencea, Stoican s-a prins de îngustimea intelectuală a fotbaliștilor Stelei. El știa că Popa, Tănase, Stanciu și Chipciu adunați nu judecă mai mult decât un copil de 5 ani, și i-a surprins tactic. La pauză, văzând că nu-l duce ”șutul”, Adi Popa, zis și Messi din Ferentari, s-a cerut afară. De asemenea, tot respectul și pentru Reghe! Antrenorul Stelei a învins din nou multe case.

Așadar, dragi steliști, uitați tot ce a jucat Steaua în această colecție de iarnă-primăvară, cum ar zice Bote, și puneți mâna pe telecomandă și schimbați de pe Liga 1. Intrați și voi pe Bundesliga, Premier League, Eredivisie, acolo unde totul se joacă pe teren, iar când nu se joacă, se blătuiește spectaculos! La noi nici blaturile nu mai au gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here