În turul 2 al sezonului 1997/98 de Cupa UEFA, Steaua întâlnea pe 21 octombrie 1997 în manșa tur, formația franceză Bastia. Echipa antrenată la acea vreme de Mihai Stoichiță căștiga la limită, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Lavi Hrib în minutul 66. Din minutul 64, steliștii au beneficiat de un om în plus pe teren după ce jucătorul oaspeților, polonezul Piotr Świerczewski a fost eliminat. 
Steaua - Bastia 1-0
STEAUAZoltan Ritli (GK), Valeriu Răchită, Adrian Matei, Marius Baciu, Laurentiu Reghecampf, Narcis Raducan, Cătălin Munteanu, Damian Militaru, Marius Lăcătuş (C), Cristian Ciocoiu, Laurențiu Roșu. În minutul 30, Lavi Hrib a fost introdus pe teren în locul lui Marius Baciu. În repriza secundă, Ciocoiu a fost înlocuit cu Marius Luca în minutul 54 iar Erik Lincar a intrat în minutul 85 în locul lui Răducan.

BASTIAEric Durand (GK), Sébastien Pérez, Franck Jurietti, Morlaye Soumah, Christophe Deguervill, Frédéric Mendy, Piotr Świerczewski, Laurent Casanova, Ermin Šiljak, Wilfried Gohel, Jean-Jacques Etamé. În minutul 69, Etamé a fost înlocuit cu Mamadou Faye iar Šiljak a fost schimbat cu Pierre-Yves André în minutul 71. Antrenorul francezilor a fost Frédéric Antonetti.

VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here