Steaua albă a Poloniei, aproape de a se stinge

0
1114

Se pare că nu mai există nici o speranță pentru multipla campioană a Poloniei, Wisla Cracovia (14 titluri), echipa fiind astăzi la doar un pas de insolvență după mai mulți ani în care conducerea deficitară și interesele din interiorul clubului au adus-o în punctul în care se află în momentul de față.

Cu o datorie de peste 20 de milioane de euro, se pare că ultimii investitori nu mai pot acoperi această gaură din bugetul clubului. Fostul jucător al Borussiei Dortmund, Jakub Błaszczykowski ar fi fost interesat de un mutare surpriză în această iarnă, pentru a ajuta clubul, gratis, dar se pare că acest transfer nu se va mai concretiza până la urmă.

Un moment foarte dificil pentru suporterii acestei formații, un club de tradiție care a câștigat liga de 7 ori între 2001 și 2010 se confruntă acum cu cea mai neagră perioadă din istoria sa. Fanii se pot bucura în 2018 de ultimele două jocuri ale echipei în Ekstraklasa poloneză, deoarece acestea s-ar putea să fie ultimele pentru o perioadă mare de timp de aici înainte.

Articolul precedentSandygate Road: cel mai vechi stadion din lume
Articolul următorTop 50 goluri – Noiembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here