Astăzi, în cadrul unei ceremonii, a fost dezvelită în fața stadionului Old Trafford, statuia lui Sir Alex Ferguson, pentru a marca 26 de ani de când acesta este antrenorul echipei Manchester United.

Scoțianul a declarat că “Este fantastic, un moment de care mă simt cu adevărat mândru. În mod normal oamenii primesc statui după ce mor. Am avut o carieră incredibilă la club, atâția jucători valoroși, ar trebui făcută o statuie și pentru ei. Din 1986 și până astăzi, jucătorii ne-au oferit satisfacții enorme, toată lumea a avut un rol de jucat, de la jucători, staff și bineînțeles, fanii”.

Statuia a fost dezvelită chiar de către soția managerului, Lady Cathy, Ferguson glumind la adresa acesteia spunând că “soția mea mi-a promis că va veni în fiecare sâmbătă dimineață la stadion în fața statuii și va face o plecaciune”.

La festivitate, pe lângă jucătorii din lotul actual, au participat și nume importante din istoria clubului, precum Eric Cantona, Ruud van Nistelrooy, Ole Gunnar Solskjaer, Edwin van der Sar, Peter Schmeichel, Andy Cole, Dwight Yorke și Gary și Phil Neville.

De asemenea, David Beckham și Cristiano Ronaldo și-au trimis aprecierile față de Sir Alex prin intermediul unor mesaje video.

Galerie foto:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here