Statuie decapitată de ultrași înaintea derby-ului norvegian

0
1020
foto: lsk.no
foto: lsk.no

Statuia înfățișându-l pe Tom Lund, legenda clubului norvegian Lillestrom a fost găsită decapitată în această dimineață. Suporterii echipei îi suspectează pe rivalii ultrași ai Valerengăi ca fiind responsabili pentru acest lucru. Liderul galeriei lui Lillestrom, Kenneth Kvebaek a declarat următoarele: „Nu trebuie să fi Sherlock Holmes ca să înțelegi cine a făcut una ca asta. Această faptă este specifică comportamentului primitv al ultrașilor Valeregăi. Nu mi-am imaginat vreodată că se pot preta la așa ceva. Valerenga aniversează 100 de ani de existență anul acesta. Sunt 100 de ani de rușine”, a încheiat acesta.

Tom Lund este cunoscut ca fiind cel mai bun atacant pe care l-a avut Norvegia vreodată. Acesta a marcat 193 de goluri în 336 de partide între anii 1970 și 1980. Real Madrid și Bayern Munchen au insistat pentru semnătura lui însă ambele s-au lovit de refuzul acestuia.

Lillestrom și Valerenga se vor întâlni duminică în derby-ul etapei din Norvegia.

Articolul precedentNa Li întrerupe seria de victorii a Simonei Halep! Cadanțu, învinsă de ”bunicuța” Date-Krumm!
Articolul următorPortarul Barcelonei U14 a salvat șase penalty-uri și a marcat golul decisiv!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here