STATISTICA BDF: “Ziua lui 2-0”

0
412


“Ziua lui 2-0” , asa poate fi numita data de 21 august ’09 in fotbalul romanesc. Cele 3 victorii ale gazdelor cu acelasi scor au facut ca numarul total al partidelor incheiate cu acest rezultat sa ajunga la 6 (5 victorii gazdele-1 oaspetii)
..
Brasovul a folosit pentru prima data 3 straini in editia 2009/2010. Sburlea si Duarte au bifat primele minute in campionatul curent, cei doi ducand la 21 numarul jucatorilor utilizati, 17 din ei fiind autohtoni. Gazdele au devenit lideri dupa ce au bifat a doua victorie, ei fiind fara infrangere in sezonul actual.
Craiova nu a reusit nici de astadata sa invinga pe brasoveni, ultimul succes datand din 3 octombrie 2004, Brasov-Craiova 1-3.
20 de fotbalisti a folosit Rapidul pana-n prezent (8 straini), 3 din ei contabilizand intaia prezenta in campionatul actual chiar in etapa a 4-a (Ricardo, Ionita, Raduta). In partida disputata contra celor de la Alba Iulia, giulestenii au folosit 5 jucatori care nu au implinit 23 de ani (Straton, Helder, Paun, Ionita, Raduta).
Grigoras a izbutit prima lui victorie la Iasi, in timp ce Astra a ramas fara gol marcat in sezonul 2009/2010.Tanarul Vlad Bujor (20 ani) a punctat a 3-a oara in cele 4 etape si a devenit golgheterul inceputului de campionat. Straton, Buhusi si africanul Balde au adunat primele minute in editia actuala, cei 3 ducand la 18 numarul total al jucatorilor folositi (3 straini).
Argentinianul Valdez a debutat pentru ploiesteni care s-au aflat la primul meci cu Napoli pe banca. Echipa prahoveana a devenit lider la numarul de jucatori folositi pana acum – 22.

Articolul precedentStart în Serie A 2009-2010
Articolul următorULTRASI nu… doar ultrasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here