Start de sezon perfect pentru Marc Marquez

0
1744

marc marquez moto gp austin 2014

Unul dintre favoriții la titlu in acest an, Jorge Lorenzo a început mai slab decât își putea imagina până și el acest sezon și după primele două curse este doar al 16-lea în clasamentul general, cu  șase puncte amărâte.  Situație diametral opusă în cazul puștiului-minune, Marc Marquez, campionul de anul trecut având maximumul de puncte după aceste prime două curse.

Dacă în prima cursă, Lorenzo a trebuit să înghită efectul amar al unei greșeli făcute în abordarea unei curbe, în cea de duminică, disputata la Austin ( SUA ), Lorenzo le-a dat drumul prea devreme frânelor la start ceea ce i-a atras o penalizare care l-a obligat să treacă pe la boxe și să revină în cursă de pe ultima poziție. Mult prea mult, chiar și pentru un super-pilot așa cum este Lorenzo. Spaniolul a terminat în cele din urma pe locul 10.

După cum spunea, situație și stări de spirit total diferite pentru Marquez, care are un start de sezon perfect, câștigând ambele curse disputate, pe cea de ieri de la Austin dominând-o fără nici un fel de problemă.

Declarația zilei vine de la același Marquez: ”Am avut un start excelent, însă cel al lui Lorenzo a fost și mai bun”

Rezultate GRAND PRIX OF THE AMERICAS

rezultate moto gp austin

Articolul precedentMy Dinh National Stadium, Hanoi, Vietnam
Articolul următorFerrari are un nou director sportiv. Stefano Domenicali și-a dat demisia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here