SAN ANTONIO SPURS  – MIAMI HEAT ( 113-77

Al treilea meci al finalei, primul dintre cele trei jucate acasă de San Antonio, a fost un adevărat chin pentru campioana Miami Heat, gazdele câștigând cu 113-77 și, important, au tras statistica de partea lor, conducând cu 2-1 la general: În 92% din finalele jucate până acum în istoria NBA, câștigătoarea meciului trei a ieșit campioană. Dacă e să ne luăm după statistici, Miami Heat va avea o misiunea aproape imposibilă în încercarea de a ieși campioană pentru al treilea sezon consecutiv.

LeBron, doar 15 puncte și chiar și așa depășit dintre colegi doar de Dwyane Wade ( 16 puncte ) nu a întârzâiat mult în a își face autocritica: ”Nu pot juca așa cum am făcut-o azi și să am pretenții la victorii. Colegii mei au făcut o muncă fantastică iar eu nu mi-am făcut-o pe a mea. Trebuie să joc mai bine pentru că dacă o voi face, echipa o să joace mai bine. Nu dau vina pe nimeni. Imi asum vina pentru ce s-a întâmplat în acest meci”.

Doar două meciuri din istoria finalelor NBA s-au terminat cu o diferență mai mare decât cel jucat azi-noapte: Boston Celtics – Los Angeles Lakers 131-92 în 2008 și Chiacago Bulls – Utah Jazz 96-54 în 1998. The Big Three Spurs format din Manu Ginobili, Tony parker și Tim Duncan ajunge la victoria cu numărul 100, la doar 10 victorii distanță de cele 110 ale trio-ului L.A. Lakers:  Magic Johnson, Karem Abdul-Jabbar, Michael Cooper.

S-a accidentat Tony Parker

Francezul celor de la Spurs a confirmat că are probleme la unul din mușchii piciorului stâng și că în cursul zilei de azi va face analize care să determine cât de gravă este leziunea ”Sper să nu fie nimic grav și să fie vorba doar de un cârcel.” Parker a trebuit să iasă din meci în momentul în care mai erau patru minute din cel de-al patrulea sfert, însă a revenit pe pistă puțin mai târziu fără prea multe probleme.

sursa foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here