Sorana Cîrstea și Alexandra Cadanțu, de neoprit în SUA și Azerbaijan!

0
948

Sorana Cirstea StanfordDupă ce cuplul Halep – Cadanțu uimea tenisul românesc prin performanțele din ultima săptămână, iată că un nou cuplu, de această dată Cîrstea și aceeași Cadanțu, țin tenisul feminin românesc în prim-plan prin calificări în fazele superioare ale unor turnee WTA.

După o mai lungă pauză de recuperare, Sorana Cîrstea, numărul 32 WTA,  a revenit mult mai puternică în circuit și a reușit o calificare în sferturile de finală ale puternicului turneu Bank of the West Classic, de 795,707 de dolari de la Stanford (SUA), după o victorie categorică, 6-3, 6-3 cu Coco Wandeweghe (SUA ). Pentru un loc în careul de ași a turneului american, Sorana va juca cu Olga Govortsova (Belarus, 83 WTA), jucătoare învinsă de Simona Halep în turul inaugural la Wimbledon.

Calificarea de azi îi va aduce jucătoarei din România 120 de puncte în clasamentul mondial și 19,300 de dolari.

În turneul de 235,000 de dolari de la Baku, Alexandra Cadanțu are și ea un parcurs foarte bun, reușind să acceadă în sferturile de finală după o nouă victorie în trei seturi, 5-7, 6-1, 6-3 cu Mandy Minella (Lux). În următorul tur, Alexandra va juca cu învingătoarea partidei Galina Voskoboeva (Kazahstan) – Kateryna Kozlova (Ucraina). 

Accederea în sferturile de finală îi va aduce Alexandrei 70 de puncte WTA și un cec de 5775 de dolari.

Articolul precedentSportivii spanioli s-au solidarizat cu victimele accidentului feroviar de la Santiago
Articolul următorAtletico Mineiro a câștigat Copa Libertadores dupa 4-3 la penalty-uri cu Olimpia (VIDEO)
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here