Sorana Cîrstea şi Simona Halep s-au calificat în turul 3 la Miami !

0
1324

SO_day4_Ana&Sorana_practica (11 of 39)

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Miami după ce a învins-o pe Silvia Soler Espinosa, scor 2-6  7-5 6-2.

A fost un nou meci caracteristic Soranei care a pierdut primul set fără drept de apel şi pe cel de-al 2-lea la început la fel de prost. Silvia Soler Espinosa a condus cu 2-0,3-1 şi 4-3  cu break în setul secund. Cîrstea însă  a continuat să lupte şi a reuşit să-şi adjudece un act secund foarte disputat.

În setul decisiv, diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul iar jucătoarea noastră a îndeplinit o formalitate .  După 1 oră, 43 de minute şi 46 de secunde, Sorana, numărul 27 mondial a părăsit terenul victorioasă !

În turul următor Sorana Cîrstea o va întâlni pe Angelique Kerber ( GER) numărul 6 mondial, care a trecut de Francesca Schiavone scor 6-7 6-3 6-2.

Simona Halep a învins-o  pe Tamira Paszek, jucătoare antrenată de Andrei Pavel, scor 6-1 6-7 7-5 . Jocul a fost întrerupt de ploaie pentru mai multe ore la scorul de 4-3 în setul decisiv pentru Simona + o minge de break. Deşi “Mimi ” a reuşit să  revină în joc şi să egaleze la 5, în final jucătoarea noastră  a reuşit să închidă meciul.

În  turul următor Simona Halep o va întâlni pe Sara Errani ( ITA), numărul 7 mondial, care a învins-o pe Daniela Hantuchova scor 6-3 6-1 în turul precedent.

Irina Begu a fost eliminată în turul secund al turneului de la Miami de către Varvara Lepchenko, scor 6-3 6-4.

Articolul precedentÎntrebări existenţiale după Ungaria-România
Articolul următorUngaria – România 2-2, chin și noroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here