Sorana Cîrstea, în semifinalele puternicului turneu de la Stanford!

0
1087

Sorana StanfordZi plină de semifinale în tenisul românesc! După Victor Hănescu la Gstaad și Alexandra Cadanțu la Baku, Sorana Cîrstea (33 WTA) completează tripleta magică a zilei cu o calificare în semifinalele puternicului turneu de 795, 700 de dolari de la Stanford (SUA).

Update!

Dominika Cibulkova (Slovacia, 25 WTA)  –  Urszula Radwanska (42 WTA) 7-5, 6-3 și slovaca va juca în semifinale cu Sorana Cîrstea (33WTA). Ultima lor întâlnire a avut loc tot la Stanford, în sferturile de finală din sezonul trecut, Sorana impunându-se atunci cu 6-7, 6-2, 6-0.

Românca, cap de serie numărul 5, a învins-o în minimul de seturi pe bielorusa Olga Govortsova (83 WTA) și va juca pentru un loc în marea finală cu învingătoarea partidei Dominika Cibulkova (Slovacia, 25 WTA)  și poloneza Urszula Radwanska (42 WTA). În meciurile directe cu Cibulkova, Sorana este condusă cu 2-1, iar pe Radwanska o conduce ea cu 2-1.

Calificarea în semifinale îi va aduce Soranei 36,535 de dolari și 200 de puncte WTA, cu ajutorul cărora jucătoarea din România se va apropia din nou de top 25.

Articolul precedentFiorentina – Forţa emergentă din Serie A
Articolul următorÎncepe Turul Poloniei
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here