Snooker : Judd Trump eliminat în primul tur al UK Championship de Mark Joyce !

0
1050

 

Surpriză de proporţii în prima rundă a UK Championship la Snooker, unde  liderul mondial şi campionul  en-titre Judd Trump a fost eliminat de numărul 50 mondial, Mark Joyce.

Deşi Judd nu a părut deloc in cea mai buna formă a sa el a reuşit să conducă cu 4-1 şi 5-2 la frame-uri, în ceea ce părea a fi  încă o victorie de rutină. Nu a fost însă să fie aşa iar Mark Joyce a reuşit un comeback de zile mari, şi a obţinut victoria cu 6-5.

La conferinţa de presă, Mark Joyce a declarat : “Nu pot spune în cuvinte cât de fericit sunt, nu a fost cea mai buna performanţă a mea, dar ceea ce contează este rezultatul. Încă tremur !  Am crescut împreună cu Judd şi am jucat de multe ori încă de la juniori, ştiam ca pot să câştig. Acum sper să-l bat şi pe Ali Carter în runda următoare ! ”

De partea cealaltă, Judd a declarat : ” Nimic nu a mers azi cum ar fi trebuit, am simţit că voi juca bine, dar el m-a tras în jos şi nu am putut să-mi revin.M-am descurcat bine până la 5-2, dar nu am putut să închid meciul, iar pe final el a jucat foarte bine să fiu sincer. Nu ar trebui sa joc niciodată atât de prost, nu veţi mai vedea vreodată un număr 1 Mondial jucând atât de prost ! ”

Iată şi alte rezultate înregistrate până acum în prima rundă a UK Championship, ce se desfăşoara la York :
Allister Carter – Steve Davis = 6-2

Stephen Maguire – Fergal O`Brien = 6-2

Grame Dott – Martin Gould = 6-5

John Higgins – Michael Holt = 6-3

Mark Davis – Cao Yupeng = 6-1

Barry Hawkins – Liang Wen Bo = 6-4

Ding Junhui – Ryan Day = 4-6

Mark Selby – Michael White = 6-3

* Sursa interviuri jucători : www.prosnookerblog.com

 

Articolul precedentA rupt păianjenul propriei porți! (video)
Articolul următorElizabeth Lambert, cea mai dură fotbalistă dn lume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here