Simona Halep, văzută de fani ca prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor din Singapore!

0
1458

Simona HalepCu un an 2014 excelent, presărat cu un titlu la Doha, sfert la Australian Open, finală la Roland Garros, semifinală la Wimbledon și finală la Madrid, Simona Halep este cotată de fanii din întreaga lume cu prima șansă la calificarea la Turneul Campioanelor care va avea loc între 20 și 26 Octombrie în Singapore. Cele 8 jucătoare din lume care vor lua startul la acest turneu se vor lupta pentru premii totale care însumează 6,5 milioane de dolari.

Ieri, 9 iulie, a început numărătoarea inversă a celor 100 de zile până la startul puternicului turneu de la Singapore Sports Hub. Jucătoarele participante la turneu vor fi împărțite în două grupe, urmând ca primele două clasate din fiecare grupă să se întâlnească în semifinale. După ce a fost organizat în trecut în locații precum Boca Raton, Los Angeles, New York City, Oakland, Munchen, Madrid, Doha sau Istanbul, Turneul Campioanelor va rămâne în Singapore până în anul 2018.

Cu ocazia împlinirii a 100 de zile până la startul turneului, siteul oficial WTA a simulat cum ar arăta cele două grupe dacă turneul s-ar organiza azi. Iată cum ar arăta componența lor:

GRUPA 1: Halep, Bouchard, Kvitova, A.Radwanska

GRUPA 2: Sharapova, Li, Williams, Ivanovic

În aceste mai puțin de 100 de zile până la startul turneului se mai pot schimba lucrurile în vârf. Site-ul WTA a încercat să afle cum văd fanii șansele jucătoarelor prezente la Singapore. Într-un sondaj în care puteți vota și dumneavaostra AICI, Simona Halep este considerată jucătoarea cu prima șansă la calificare.

Simona Halep

Articolul precedentȘi copiii starurilor plâng câteodată…
Articolul următorSimona Halep s-a calificat în sferturi la BRD Bucharest Open
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here