Simona Halep a urcat pe locul 2 în #RoadToSingapore

1
1150

Simona HalepPerformanța remarcabilă a Simonei Halep de la Wimbledon, grație căreia a devenit prima româncă din istorie care a acces în careul de ași a turneului londonez, a avut și implicații importante asupra clasamentului #RoadToSingapore. Aflată luni bune pe locul 3 al acestui clasament, Simona Halep a reușit cu cele 730 de puncte de la Londra să urce până pe locul secund, aflându-se acum la sub 300 de puncte de liderul Maria Sharapova#RoadToSingapore este o campanie care se va întinde pe durata intregului sezon 2014 si la finele căreia vom afla numele celor 8 jucătoare care vor participa in Octombrie la Turneul Campioanelor din Singapore. Aici se vor desfășura următoarele cinci ediții din acest prestigios turneu care are loc la finalul fiecărui sezon.

Simona Halep Singapore

Celelalte jucătoare din România care apar în top 100 al #RoadToSingapore sunt: Irina Begu (43), Monica Niculescu (65), Alexandra Dulgheru (84) și Sorana Cîrstea (88).

În ceea ce privește clasamentul WTA, Simona Halep a fost la două seturi de a urca și aici pe locul secund. Dacă o învingea pe Eugenie Bouchard în semifinala de la Wimbledon, Simona trecea de Na Li. Așa însă, Halep se află în continuare pe locul 3, la mai puțin de 200 de puncte de chinezoaică.

Simona Halep WTA Ranking

Cea de-a doua jucătoare din România în clasamentul WTA, Sorana Cîrstea, continuă să se mențină pe locul 29. Celelalte jucătoare din top 100 care reprezintă România sunt: Irina Begu (64), Monica Niculescu (68), Alexandra Cadanțu (97) și un new-entry mult așteptat,Alexandra Dulgheru (98).

Articolul precedentEugenie Bouchard și-a luat revanșa cu Simona Halep!
Articolul următorVIDEO: Gol decisiv marcat de portar în preliminariile Ligii Campionilor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here