Simona Halep s-a calificat în turul III la Roma, însă a abandonat imediat!

0
1144

Simona Halep rome

UPDATE! Meciul Simona Halep – Carla Suarez-Navarro, din turul III de la Roma nu va mai avea loc. Din păcate, jucătoarea noastră a resimțit dureri în timpul meciului cu Keys, care s-au agravatt după meci. Deși retrasă din capitala Italiei, Simona Halep va fi de luni noul număr 4 WTA, trecându-și astfel în palmares cea mai bună clasare din carieră.

……………………………………………………………………………………………………………………………

După performanța de excepție de la Madrid, unde numai Maria Sharapova a oprit-o din drumul către trofeu, Simona Halep a început azi turneul care în urmă cu un an a lansat-o practic în drumul către marea performanță. Și cum putea fi începutul de azi dacă nu unul în stilu-i caracteristic, adică un joc presărat cu răsturnări spectaculoase de rezultat și reveniri marca ”Halep”. Cea care a înfruntat-o pe Simona și care a aflat pe pielea ei cum e să joci cu noul număr 4 WTA, a fost Madison Keys (SUA, 47 WTA).

După ce a învins-o destul de clar pe Simona Halep la Sydney (6-1, 6-4), Keys a arătat și azi că nu se teme de jucătoarea din România, impunându-se în primul set cu 7-5. Din păcate pentru americancă, asta a fost tot pentru ea azi, întrucât de la mingea de 7-5, ea nu a mai câștigat decât un game până la final, iar Simona s-a impus cu 5-7, 6-0, 6-1. Trebuie să notăm și faptul că în setul secund, la 3-0 pentru ea, Halep a cerut intervenția medicului pentru probleme la spate.

În turul III, Halep va avea de înfruntat o jucătoare aflată în formă maximă, este vorba de numărul 14 WTA, Carla Suarez-Navarro, cea care a trecut azi de Venus Williams, 6-4, 6-2. În duelurile directe cu spanioloaică, Halep este la egalitate, 4-4, însă ea a câștigat ultimele două meciuri directe (‘s-Hertogenbosch și New Haven)

SImona Halep

Articolul precedentSimona Halep pierde finala cu Maria Sharapova, însă o face în stil de mare campioană!
Articolul următorKyocera Stadion, Haga, Olanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here