Simona Halep trece de Eugenie Bouchard și se califică în sferturi la Indian Wells!

0
818
Simona Halep Bouchard
sursa: wtatennis.com

Parcursul Simonei Halep la puternicul turneu WTA de la Indian Wells a continuat astăzi cu o nouă calificare, dar și cu un nou thriller. La fel ca în turul precedent cu Lucie Safarova, atunci când a fost condusă cu break avans în decisiv, și azi, cu Eugenie Bouchard (19 WTA, Canada), Simona Halep a avut nevoie de o revenire în finalul setului III! În aceste partide, Simona a fost condusă cu 4-3, iar adversarele serveau pentru 5-3. Tot în ambele, Simona a demonstrat că este o jucătoare de top 10, și-a recuperat break-ul, și-a câștigat serviciul și apoi a făcut break-ul decisiv la 5-4!

Până la deznodământul din decisiv, Simona a avut un joc al extremelor. Astfel, după un prim set în care nu i-a dat nicio șansă adversarei, așa cum a făcut și în meciurile cu Nara și Safarova, Simona a căzut în setul secund, pe care l-a cedat fără prea mare luptă. Până la urmă aceasta pare să fi fost și tactica ei, adică acumularea de energie și apoi forțarea în decisiv.

Simona se impune așadar cu Eugenie Bouchard, 6-2, 1-6, 6-4, lăsând un adversar foarte periculos în urmă, și se pregătește acum de un duel în sferturi cu jucătoarea din Australia Casey Dellacqua (78 WTA). Aceasta nu a mai jucat meciul din optimi cu Lauren Davis (66 WTA), întrucât americanca a suferit o intoxicație alimentară. Meciul Halep – Dellacqua va fi unul în premieră în circuitul WTA.

Simona Halep sferturi Indian Wells

Pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului de 5,946,740 de dolari de la Indian Wells, Simona va primi 215 puncte WTA și un cec în valoare de 104,000 de dolari.

Articolul precedentVIDEO – Cosmin Contra a fost prezentat la Getafe: Am caracter pentru toată echipa
Articolul următorWORLD CUP 2014: Brazilia a mai inaugurat un stadion ( Foto+Video)
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here