Simona Halep – Roberta Vinci, prima finală BRD Bucharest Open!

0
1291

HalepUPDATE! Simona Halep – Monica Niculescu 6-2, 4-6, 6-1!

După exact două ore de joc, favorita numărul 1 de la BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a impus în fața celeilalte favorite a publicului, Monica Niculescu (68 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-1, și a acces pentru al doilea an consecutiv în finala turneului Budapesta/București. Contrar așteptărilor, Monica a rezistat destul de bine în fața Simonei și a reușit să transforme un meci scurt, într-unul atractiv pentru public.

Pentru Simona urmează finala cu Roberta Vinci (24 WTA), cea de-a doua jucătoare ca valoare prezentă la București. Va fi cel de-al 6-lea duel dintre cele două jucătoare, scorul până în prezent fiind 3-2 în favoarea româncei. Ultimul lor duel a fost în 2013, la ‘s-Hertogenbosch, acolo unde Simona Halep s-a impus clar cu 6-0, 6-1.

Finala Halep – Vinci se va juca duminică, 13 iulie, de la ora 17:30 și va fi transmisă de postul digisport 1!

Simona Halep

………………………………………..

foto: brdbucharestopen.ro
foto: brdbucharestopen.ro

UPDATE! În prima semifinală, Roberta Vinci (24 WTA) – Kristina Kucova (166 WTA) 6-1, 6-3!

Primul turneu WTA care are loc în România, BRD Bucharest Open, va programa astăzi, în jurul orelor 17:00, un meci care va avea la start două românce, cu siguranță cele mai în formă din acest an în circuit. Prima dintre ele este Simona Halep, numărul 3 WTA, o jucătoare care nu mai are nevoie de prezentări, iar cea de-a doua Monica Niculescu, o luptătoare care are ambiția de a lupta cu arme ”caracteristice” pentru fiecare minge. Aceasta din urmă ne-a demonstrat că este o luptătoare desăvârșită și în meciul de ieri, din sferturi, cu Polona Hercog, atunci când, în cele aproape 3 ore de joc, s-a menținut lucidă și a dus cu bine un tie-break dintr-un set decisiv nebun ca desfășurare.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, aceasta a avut un nou meci de antrenament, 6-3, 6-1 cu iberica Lara Arruabarrena. În doar 55 de minute, a treia jucătoare a lumii a arătat tuturor că, cel puțin la acest turneu final, sunt multe clase între ea și celelalte jucătoare. Această diferență de clasă poate fi anulată azi de Monica Niculescu, cea care va încerca să producă surpriza turneului bucureștean și să-și ea revanșa în fața Simonei pentru meciul pierdut în 2012 la Brussels, unica lor întâlnire de până acum.

Simona Halep - Monica Niculescu

Articolul precedentSimona Halep s-a calificat în sferturi la BRD Bucharest Open
Articolul următorSimona Halep câștigă BRD Bucharest Open, al 8-lea titlu WTA din carieră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here