Simona Halep, învinsă de Serena Williams la Miami, după cel mai echilibrat meci dintre cele două în circuit!

0
1118

Din 2013 încoace, de la ”debutul” Simonei Halep în lumea mare a tenisului mondial feminin, aceasta a jucat de patru ori cu Serena Williams, jucătoarea care pare a domina tenisului de o veșnicie. Toate meciurile dintre cele două, inclusiv succesul surprinzător al româncei de la Singapore, au consemnat meciuri dezechilibrate, în care a existat un set la zero. La Roma, Cincinnati (2013) și în finala de la Turneul Campioanelor din Singapore (2014), Serena a fost cea cu bagel-ul, în timp ce la Turneul Campioanelor din Singapore – faza grupelor – a fost rândul Simonei să-și pună adversara în postura ingrată de a pierde la zero.

Ei bine, azi, la doar câteva luni de la ”pasele” de bagel-uri de la Singapore, între Simona și Serena s-a jucat în sfârșit memorabil, unul pe care mulți, printre care și site-ul WTAtennis.com, l-au propus ca fiind ”meciul sezonului” din circuit până în prezent. Răspunsul la această întrebare este greu de dat, însă ceea ce știm cu siguranță după acest meci este faptul că Halep și Williams au dat totul pentru victorie. Americanca, în încercarea de a răspunde Simonei după titlul de la Indian Wells al româncei, a încercat să arate faptul că încă domină fără probleme tenisul feminin, în timp ce Simona a vrut să demonstreze faptul că locul 1 pe 2015 nu e o întâmplare.

În final, ambele jucătoare și-au îndeplinit obiectivele. Serena Williams a arătat că dominația sa categorică din WTA este una legitimă, în timp ce Simona și-a luat ”revanșa” în fața atitudinii ei de la Australian Open. Dacă la Melbourne, Simona a cedat fără luptă în fața Makarovei, la multe meciuri de la Indian Wells și Miami, implicit cel de aseară, românca a predat o lecție a luptei până la capăt. În mod normal, orice jucătoare, atunci când este condusă cu 5-2 de Serena, nu mai are nicio șansă. În ceea ce o privește, Simona și-a creat una. A egalat la 5 și i-a dat americancei motive de îngrijorare. Chiar dacă Serena a revenit, Simona rămâne în memoria tuturor după acest meci ca o jucătoare care nu renunță niciodată.

Rezultatul înregistrat după peste două ore de joc, 6-2, 4-6, 7-5 în favoarea Serenei Williams o duce pe aceasta pe locul 1 în drumul către Singapore. Simona Halep cade pe 2, însă este un loc mai mult decât onorabil, unul care certifică dominația celor două din acest sezon. În acest moment, noi, dar mai ales Simona, așteptăm cu sufletul la gură reintrarea în scenă a Mariei Sharapova, jucătoare care a rămas datoare după Australian Open.

După semifinala câștigată în fața Simonei, pentru Serena urmează o finală în care se anunță a fi ultra favorită, în fața revelației Carla Suarez-Navarro, această ”David Ferrer” a tenisului feminin.

Iată istoria super-dezechilibrată a duelurilor Williams – CSN!

Williams - Suarez-Navarro

Articolul precedent#PronoLiga1, etapele 24, 25 & 26! MEGA Etapa Reloaded!
Articolul următorBarometrul stranierilor! VIDEO Sergiu Buș și Sabrin Sburlea, primele goluri pentru Sheffield Wednesday și Hansa Rostock!!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here