Simona Halep, în optimi la Miami, după a 12-a victorie consecutivă în circuit!

0
1192

La fix o săptămână de la titlul cucerit la Indian Wells în fața sârboaicei Jelena JankovicSimona Halep a obținut o calificare în optimile de finală ale celuilalt turneu din categoria Premier Mandatory care se joacă în aceste zile în Statele Unite, Miami Open. A treia jucătoare a lumii a trecut în minimum de seturi de Camila Giorgi din Italia, jucătoare aflată pe locul 37 WTA. Aceasta a fost a 12-a victorie consecutivă pentru Halep în circuitul WTA (record în carieră), o serie începută pe 17 februarie la Dubai, cu Daniela Hantuchova.

Întins pe durata a 90 de minute, meciul de azi dintre Simona și Camila a fost unul destul de modest, cu multe erori de ambele părți, însă cu un “plus” la acest capitol pentru italiancă. Fără să prindă o zi excelentă, jucătoarea noastră a știut să profite de cadourile adversarei și să se califice în optimile de finală. Tabela a indicat în final un 6-4, 7-5, presărat cu multe răsturnări de situație, multe duble greșeli, multe greșeli neforțate, dar mai ales multe servicii pierdute de ambele părți.

sh

Pentru un loc în faza sferturilor de finală ale turneului de 5,381,235 de dolari de la Miami, Simona Halep va avea de jucat împotriva unei alte italience, însă a uneia mult mai experimentate: Flavia Pennetta (28 WTA). Împotriva Flaviei, Simona Halep nu se poate mândri cu un palmares impresionant, ba dimpotrivă. Jucătoarea din România a pierdut toate cele 3 întâlniri cu jucătoarea din Italia. Dintre toate, fără îndoială că cea mai dureroasă a fost cea din optimile de finală de la US Open din 2013.

halep

O altă statistică împotriva Simonei Halep este una privitoare la întâlnirile pe care Flavia Pennetta le-a avut de-a lungul ultimilor ani cu jucătoare din România. Ei bine, Pennetta are la activ 14 succese consecutive cu reprezentantele României, o serie începută în 2009.

Articolul precedentMonica Niculescu a frustrat-o din nou pe Serena Williams. Begu a cedat în 3 seturi cu Radwanska. Halep şi Dulgheru au fost eliminate la dublu, Niculescu şi Tecău continuă
Articolul următorHalep, în sferturi la Miami după o revanșă spectaculoasă cu Pennetta!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here