Simona Halep ne-a obișnuit deja cu victoriile în circuitul WTA. După turneul câștigat la Budapesta, românca a debutat și la turneul suedez de la Bastad, dotat cu premii totale în valoare de 235,000 de dolari, cu o victorie în fața reprezentantei gazdelor, Rebecca Peterson. Simona, cap de serie numărul 2 în Suedia, s-a impus destul de clar, în două seturi care au durat o oră și 20 de minute, 6-4, 6-0, și va juca în optimi cu mult mai titrata Flavia Pennetta (Italia).

Actualmente numărul 103 WTA, Pennetta are un avantaj moral asupra jucătoarei din România, reușind să se impună în unica lor întâlnire de până acum, în 2010 la Marbella (Spania), 6-4, 7-6.

Halep - Pennetta

Victoria de azi a Simonei este cea de-a 17 obținută în ultimele 18 meciuri jucate în circuitul WTA. Pentru calificare în optimi, aceasta va primi 2500 de dolari și 30 de puncte în clasamentul WTA.

Din păcate, posibilul duel din sferturi dintre Halep și Dulgheru s-a anulat, după ca Alexandra a pierdut în optimi cu Virginie Razzano, 6-3, 0-6, 4-6.

O veste tristă vine și de la Bad Gastein (Austria), acolo unde Alexandra Cadanțu a pierdut în optimile de finală cu cu Karin Knapp (Italia), a 69-a jucătoare a lumii, scor 6-7, 6-4, 1-6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here