Simona Halep, aproape de o ”dublă” în sondajele lunii iulie pe site-ul WTA!

0
856

Simona Halep

UPDATE!

Simona Halep a fost foarte aproape de a reuși o ”dublă” în sondajele ”Player of the month” și ”Rising Star of the month” realizate de site-ul oficial al WTA pentru luna iulie.

În sondajul care desemnează starul în ascensiune din circuit, românca a reușit o victorie categorică în fața adversarelor nominalizate, Elina Svitolina și Kurumi Nara. Astfel, Halep a obținut nu mai puțin de 83% dintre voturi, față de 13% ucraineanca și 5% japoneza. În urma acestui succes, Simona Halep câștigă primul titlu ”Rising Star of the month” din 2014. Iată lista tuturor câștigătoarelor din acest an:

Iulie: Simona Halep
Iunie: Eugenie Bouchard
Mai: Eugenie Bouchard
Aprilie: Donna Vekic
Martie: Elina Svitolina
Februarie: Kurumi Nara
Ianuarie: Eugenie Bouchard

Foarte aproape a fost Simona Halep de un succes și în ceea ce privește jucătoarea lunii iulie. În aceste sondaj, Simona a primit 41% dintre voturi, față de 49% obținute de liderul mondial, Serena Williams. Cea de-a treia clasată, Caroline Wozniacki, a obținut doar 10%. Iată lista tuturor câștigătoarelor din acest an:

IulieSerena Williams
Iunie: Petra Kvitova
Mai: Maria Sharapova
Aprilie: Maria Sharapova
Martie: Serena Williams
Februarie: Venus Williams
Ianuarie: Li Na

…………………………………………………

Deși a participat doar la un turneu în luna Iulie, cel de la București, pe care l-a câștigat într-un mod extrem de categoric, Simona Halep a fost nominalizată în ambele sondaje pe care le realizează lunar site-ul oficial WTA.

În sondajul care desemnează cea mai bună jucătoare a lunii, Simona Halep are o dispută destul de dificilă, concurând cu liderul WTA, Serena Williams și daneza Caroline Wozniacki. Prima dintre ele a revenit spectaculos în circuit, după episodul ”Beția” de la Wimbledon, și s-a impus clar la Stanford, în timp ce Caroline s-a impus la Istanbul.

Halep

În sondajul ”Player Of The Month” o puteți vota pe Simona Halep sau pe preferata voastră, AICI!

Simona Halep apare și în sondajul care va desemna starul în ascensiune al lunii. Alături de jucătoare noastră au mai fost nominalizate alte două jucătoare promițătoare, care, deși nu se apropie de performanțele Simonei, promit foarte mult. Acestea sunt Elina Svitolina (Ucraina) și Kurumi Nara (Japonia).

Simona Halep

În sondajul ”Rising Star of The Month” o puteți vota pe Simona Halep sau pe preferata voastră, AICI!

 

Articolul precedentTaipei Municipal Stadium, Taipei, Taiwan
Articolul următorSurpriză de proporții pentru urmașul lui Rednic de la Standard!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here