Simona Halep – Yanina Wickmayer (Belgia) [80] 6-4, 6-2

A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, nu a întâmpinat mari greutăți cu un adversar dificil din trecut, Yanina Wickmayer, și s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open. În nici o oră și jumătate de joc, Halep s-a impus cu 6-4, 6-2 și accede între cele mai bune 8 la Melbourne fără set pierdut.

Partida de pe ”Rod Laver” Arena a început exact așa cum ne așteptam, cu Simona forțând devreme un break. Nu l-a reușit pe primul serviciu al adversarei, ci pe al doilea și ulterior al treilea. Cu două break-uri avans, Simona și-a permis luxul de a-și pierde serviciul, însă asta nu a făcut decât să amâne deznodământul primului set.

Setul secund a fost aproape similar cu primul. Wickmayer a început cu serviciu câștigat, după care Simona a forțat din nou și a făcut break-ul. Belgianca a revenit rapid pe tabelă, însă asta avea să fie unica ei zvâcnire din meci. Halep a forțat din nou, a mai reușit două break-uri și meciul și-a scris istoria relativ repede.

Simona Halep își egalează cea mai bună performanță de la Australian Open, obținută în 2014: sferturi de finală. Pentru un loc în penultima fază de la Melbourne, românca are o misiune mult mai dificilă, urmând s-o înfrunte pe semifinalista de la US Open, rusoaica Ekaterina Makarova, a 11-a jucătoare a lumii.

Simona conduce în duelurile directe cu 1-0, după succesul din sferturile de finală de la New Haven din 2013, scor 6-1, 7-6

Halep Wickmayer
ausopen.com

1 COMENTARIU

  1. VIDEO / #AusOpen / Impresionanta lovitură reușită de Simona Halep în meciul cu Yanina Wickmayer | VIDEOSPORT.RO

    […] Halep a reușit să se califice pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale Australian Open, după ce a eliminat-o pe belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-4, 6-2. Mai jos, cea mai frumoasă […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here