Simona Halep, de profesie campioană, una pe care România nu o merită!

3
1922

Simona Halep campioana 2În urmă cu puține momente, în Qatar, Simona Halep a demonstrat tuturor (nr. pomanagiilor de victorie) din România că parcursul său excepțional din 2013 nu a fost o întâmplare. Mulți au acuzat-o că a câștigat cu noroc trofee, că a câștigat turnee de mâna a treia, sau cine știe ce alte bazaconii, însă toți aceia care spus aceste lucruri nu au văzut în viața lor un meci jucat de Simona. Iar injuriile la adresa Simonei au continuat și în 2014. Deși ajunsese în sferturi la Australian Open, mulți din presă o acuzau de interese financiare sau o trimiteau să se joace cu păpușile, în timp ce românii de rând, o nație redusă din toate punctele de vedere când e vorba de unitate în momentele grele, o înjurau ca la ușa cortului.

Astăzi, la puțin timp după micile eșecuri de la începutul acestui an, unele normale pentru un sportiv, Simona Halep se impune în finala celui mai important turneu din carieră, cel de la Doha, și urcă pe locul 9 WTA. Cum era de așteptat, vulturii din România, de la presă și până la ultimul feisbucist, și-au pus în piept mărțișoare cu ”SIMONA HALEP” și defilează prin toate mijloacele media, exact așa cum o fac corupții, mafioții și analfabeții din politică de Ziua Națională. Dacă celor simpli nu avem ce să le cerem, celor din presă, care cred că o merită pe Simona Halep, nu le putem spune decât un mare NU, NU O MERITAȚI!

DE CE NU O MERITAȚI? Simplu:

– Pentru că atunci când Simona Halep era o ”anonimă” și juca în calificări la Roma (Apropo, știți ce s-a întâmplat la Roma? Ok. Nu contează) voi umpleați paginile ziarelor și ale site-urilor cu clanuri becali, memi, dragomiri, nași, fini, mititei și alte specimene de genul ăsta!

– Pentru că atunci când Simona Halep juca finale WTA (‘s-Hertogenbosch, Sofia), și aici ne referim la miliardele de televiziuni de ”sport”, voi preferați să transmiteți Uresălmenia, WWE, BWE, RAW, Americanii are talent sau 669 de întâmplări mortuare.

– Pentru că atunci când Simona Halep câștiga meciuri importante (sfertul de la Melbourne), voi îi făceați arborele genealogic, în loc să-i apreciați jocul.

– Pentru că atunci când Simona Halep era eliminată clar (meciul cu Cibulkova), după o prestație mai puțin reușită, voi o trimiteați să se joace cu păpușile.

– Pentru că pe viitor, când vor apărea și momente mai dificile, cu care se confruntă orice mare campion, îi veți întoarce spatele și vă veți întoarce la mizeriile voastre zilnice.

Cam atât despre profitorii din presă, de fapt ”presă”, întrucât România nu mai are presă de ani buni de zile!

În final trebuie să spunem că indiferent de ce se va întâmpla pe viitor, că va ajunge numărul 1 sau va ieși din top 50, Simona Halep va rămâne o uriașă campioană a României. Fata aceasta ne-a făcut să trăim momente pe care numai naționala lui Hagi ni le mai oferea. Am tremurat, am urlat, am plâns, am strigat din toată inima: MULȚUMIM, SIMONA HALEP! Tu ne-ai făcut să ne simțim importanți, deși, o repet, niciunul dintre noi nu o merităm!

Articolul precedentDOHA: Simona Halep câștigă cel mai important turneu din carieră, după 6-2, 6-3 cu Angelique Kerber!
Articolul următorAnaliza etapei cu numărul 21 din Bundesliga

3 COMENTARII

 1. superb, baciule

  ai spus niste lucruri foarte adevarate
  numai ca nu trebuie generalizat.

  de ex: eu si sotia mea ne-am uitat la semifinala in direct ieri si in reluare astazi de 2 ori

  eu sunt din republica moldova si sunt mandru de locurile in care m-am nascut si le vizitez din cand in cand.

  sunt unul dintre cei care apreciaza sportivii mai ales pe cei de calitate din romania si nu numai.

  tu ai vorbit urat de minoritatea de peste prut.
  tu vorbesti de presa din romania???
  “rade harb de oala sparta”

  pai esti o scarba de om
  sau cel putin, ai fost o scarba de ziarist!!!

  interesant, unde ai fost pana acum??? nu cumva in romania??
  nu cumva ai facut parte din presa din romania?

  faptul ca nu ai fost si nu esti in noroi pana la gat – nu inseamna ca nu puti!!!

  ps. poti posta mesajul meu pe facebook sau pe ce mai ai acolo

 2. baciule esti varza… poate data viitoare iti iese un articol sa-l intelegem si noi. ce treaba are romania cu faptul ca te frustreaza pe tine media romaneasca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here