Simona Halep, de neoprit și în sală! S-a calificat în semifinale la Kremlin Cup!

0
974

halepkirilenko

UPDATE!!!

Simona Halep o va întâlni în semifinalele de mâine pe Anastasia Pavlyuchenkova, numărul 30 WTA. Rusoaica a învins-o în urmă cu puține momente pe slovaca Daniela Hantuchova, în două seturi: 6-0, 6-4. Simona conduce în duelurile direct cu 2-0. În ultimul lor duel, în acest an la Tokyo, Simona a câștigat prin abandonul adversarei la scorul de 3-6, 7-6, 3-0.

Halep Pavlyunchenkova

După zgură, iarbă și ciment, toate outdoor, Simona Halep ne arată în aceste zile că se descurcă de minune și în sală. Ea tocmai s-a calificat în semifinalele turneului Kremlin Cup de la Moscova, dotat cu premii totale în valoare de 795,000 de dolari, după o victorie categorică, 6-1, 6-1 contra reprezentantei gazdelor, Alisa Kleybanova.

În doar o oră și 13 minute de joc, Simona și-a impus din nou stilul extrem de ofensiv și variat pe care și l-a dezvoltat de-a lungul anului 2013 și a învins-o lejer pe fosta jucătoare de top 20 WTA. În semifinalele turneului din categoria Premier, Halep va juca cu învingătoarea meciului Daniela Hantuchova – Anastasia Pavlyuchenkova.

Pentru accederea in careul de ași din capitala Rusiei, Simona Halep va primi 37,780 de dolari și 200 de puncte WTA, grație cărora va intra de luni în top 15.

Articolul precedentPreview mioritic: Liga 1, etapa a 11-a! Reghe, stai drept!
Articolul următorAzi se împlinesc 100 de meciuri de la ultimul 0-0 înregistrat în Bundesliga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here