Simona Halep, cu mari emoții în turul III la Wimbledon!

0
847

Simona HalepSimona Halep a reușit astăzi să-și depășească cea mai bună performanță în participările la Wimbledon, calificându-se în turul III la Londra. Amânat pentru astăzi din cauza ploii de ieri, meciul Simonei cu Lesia Tsurenko avea să fie un adevărat chin pentru jucătoarea din România. După 6-3 în primul set și 3-0 în al doilea, Halep a căzut inexplicabil în joc și jucătoarea din Ucraina a revenit, egalând la seturi, 6-3, 4-6. Scenariul din setul secund avea să se repete și în decisiv, însă doar parțial, întrucât la 4-5 Simona a reușit break-ul care a rezolvat partida și calificarea. După aproape două ore de joc, Simona Halep s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-4, însă a făcut-o într-un mod care ridică semne de întrebare asupra acomodării ei pe iarba londoneză, precum și asupra formei sale fizice.

În turul III de la Wimbledon, Simona Halep va avea un meci mult mai greu, cel puțin din punct de vedere teoretic, ea urmând să joace cu revelația tinerelor din ultimele luni din circuit, elvețianca de doar 17 ani, Belinda Bencic. Aceasta din urmă s-a calificat astăzi în turul III, după un meci mult mai scurt cu Victoria Duval, învingătoarea Soranei Cîrstea din primul tur, scor 6-4, 7-5.

Duelul Halep – Bencic va reprezenta prima lor întâlnire în circuitul WTA și se anunță o partidă extrem de interesantă, una în care, dacă va evolua ca azi, Simona Halep va avea foarte multe probleme.

HALEP BENCIC

Articolul precedentGreu de ales între o Craiovă de plastic şi urmaşa Damilei Măciuca
Articolul următorSimona Halep – Zarina Diyas, pentru al 3-lea sfert de finală consecutiv in turneele de Grand Slam!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here