Simona Halep câștigă BRD Bucharest Open, al 8-lea titlu WTA din carieră!

1
1284

Simona HalepFără absolut nicio problemă, Simona Halep a reușit să se impună în prima ediție e BRD Bucharest Open, turneul WTA din categoria International Events (32) care în acest an s-a jucat la București. A treia jucătoare a lumii a cucerit acest trofeu după o victorie lejeră, scor 6-1, 6-3 împotriva jucătoarei din Italia, Roberta Vinci (24 WTA). În doar o oră și 10 minute, Simona Halep a arătat din nou că între ea și toate celelalte jucătoare prezente la acest turneu sunt multe clase diferență, iar prezența ei la acest turneu a fost una exclusiv bazată pe faptul că el s-a jucat în România.

Una peste alta, titlul de la Budapesta a fost apărat, cele 280 de puncte sunt apărate, publicul a fost făcut fericit, iar Simona Halep a ieșit teafără de la acest turneu, poate puțin obosită, însă fără nicio problemă medicală. Cu acest turneu, pentru Simona Halep se încheie sezonul zgură-iarbă-zgură și, după vacanța pe care a anunțat că și-o va lua, urmează puternicele întreceri de peste Ocean, care vor culmina cu ultimul turneu de Grand Slam, cel de la US Open.

Titlul de la București este al 8-a din cariera Simonei, adăugându-se unei liste deja impresionante, din care cele mai importante trofee sunt: Premier 5 de la Doha: Premier 12 de la New Haven și Moscova, dar și Turneul Campioanelor de la Sofia.

Articolul precedentSimona Halep – Roberta Vinci, prima finală BRD Bucharest Open!
Articolul următorDespre Brazilia, Germania, Argentina, Goetze și Messi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here