Dolce, Sport.ro, DIgiA fost odată ca niciodată Simona Halep, o jucătoarea română de tenis care câștiga și tot câștiga meciuri în circuitul WTA până a ajuns să câștige un trofeu la Nurnberg, iar apoi, pentru că nu s-a putut opri, a ajuns și în finală la s-Hertogenbosch.

Acum ar trebui să spunem cu toții vorba aceea: ”Abia așteptăm finala. Abia așteptăm s-o vedem pe românca noastră talentată la treabă”. Din păcate, trăim în România, țara în care rahatul, și nu talentul, ne apare în față ori de câte ori ieșim pe stradă sau, pentru că suntem putori și stăm doar cu fundul în scaun, ori de câte ori deschidem televizorul

Așa cum îi șade bine unei țări de rahat, precum România, FINALA SIMONEI HALEP NU VA FI TELEVIZATĂ! NU, NU și NU! Dacă era un proces al unui grătaragiu din FRF, al unui șpăgar din LPF sau al unui cioban dintr-un oarecare club din Liga 1, cu siguranță că televiziunile de ”sport” din frumoasa noastră țară (păcat că e locuită) se înghesuiau să-l transmită HD, 3D și naiba să-i ia megaD.

Haideți să vedem acum ce vor transmite televiziunile de profil din țară la ora la care Simona se va lupta să pună mizeria asta de țară pe harta tenisului mondial, prin câștigarea unui nou trofeu. Pentru cei care nu știți niciodată o jucătoare din circuitul WTA nu a câștigat două turnee consecutive pe suprafețe diferite, astfel că Simona Halep ar putea intra mâine în istoria tenisului! O banalitate, nu?

Dar să revenim la program:

Digisport: 

Incredibil, dar adevărat, la ora la care Simona va juca finala în Olanda, un plagiator, un pușcăriabil și unul care a dat ”spargere” la fabrica de gel, ne vor vorbi despre fotbalul european. Este ca și cum Marean Vanghelie ar vorbi în Aula Facultății de Litere despre trăsăturile modernismului. JENANT, oameni buni! Rușine, Digi!

Sport.ro:

Ce să te aștepți de la ăștia decât la Uresălmenia, WWE, BWE, RAW, Americanii are talent sau 669 de întâmplări mortuare. De această dată, pentru că e plină zi, au ales șoul cu mai puțin bulion, adică cel cu talentul. Pentru Jiji era prea devreme, nu? Rușine, Sport.ro!

GSP-TV:

Acestui post trebuie să-i pui oglinda zilnic, întrucât nu știi dacă e mort sau viu. Oricând se poate transforma într-un TeleMort și trebuie să te pregătești cu coroana. La ora meciului lui Halep, pretinii de la GâspTV dau în bile și transmit Campionatul Național de Biliard, secțiunea Bila 10! Așa e când esști un popor cu bile, cu ouă, o dai în gaură la biliard! Rușine, GSP-TV!

DolceSport:

Ăștia de la DolceSport sunt precum calendarul ăla vechi, adică rămân în urmă. Ei vor transmite, în jurul orei 13, repriza secundă a duelului șoc din Liga1: Rapid – Chiajna. Așadar, în loc să privească spre viitor, dezgroapă trecutul! Rușine, DolceSport!

Pana la finala Simona Halep – Kirsten Flipkens, care va începe la ora 13, mai sunt aproximativ 11 ore, timp în care meciul mai poate fi achiziționat. Imposibil nu e, întrucât meciuri de acest gen au mai fost achiziționate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la ora 13 pe canalele de sport, vom vedea un ”Nașule, ești o curvă ordinară” sau o finală a unei tinere de 21 de ani din România!

8 COMENTARII

 1. Imi place cum scri scurt la subiect si perfect adevarat ..ca natiune pe plan sportiv suntem produsul anilor de mizerie mediatica si dejectii aberante din talkshow-uri ..Mai mult din vina asa ziselor ziare “de sport” dar si din vina multora din popor ..Pentru ca nu e asa…oferta este tot timpul facuta ptr majoritatea consumatorului …

 2. O! Doamne,cand se va destepta romanul? ca… vorba imnului !!!
  sa fie lipsa banilor?ma-ndoiesc (se fura prea mult si banul furat roade nu aduce !!)
  tvr (unde cotizeaza tot romanul) de ce ,de ce nu transmite?

 3. Esti mare, omule! Foarte bine scris articol, bravo! N-ai ce face, atatea televiziuni de sport si una nu s-a invrednicit sa dea jocul asta…

 4. Sa aducem in lista si TVR 1 ? Mega televizuina nationala, cu enspe sute de directorasi falsi, in buzunarele carora ajunge TAXA RADIO TV OBLIGATORIE???Care televiziune NATIONALA?ce interes national ? Rusine TVR, astept sa vad procese castigate pentru scoaterea taxei aberante si obligatorii de radio-tv…box nu transmiteti, inot nu, gimnastica slab, olimpiade vai-si-amar…tenis?nici ala…Vai de noi.Si acum punem intrebarea fireasca din ultimii 20 de ani : PAI PANA CAND???

 5. Un articol bun dar si un titlu neinspirat ca sa nu-i zic altfel.

  Nepasarea televiziunilor din Ro vis-a-vis de performanta Simonei in nici un caz nu e similara cu batjocura. Revizuieste-ti vocabularul sau macar cuvintele alese in titlu pe viitor. Un arcicol bun, dupa cum scriam, asa ca sper sa accepti aceasta critica (sper eu) constructiva. Continuund a scrie asemenea cuvinte in titlu ma indeamna sa cred ca ai putea avea un viitor stralucit scriind pentru gsp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here