Simona Halep – The Next Romanian Big Thing!

0
1476

simona halep

Nu sunt un împătimit al acestui sport, dar nici nu vorbesc în necunoștință de cauză. Am văzut foarte multe meciuri de tenis. Mă uit frecvent când știu că joacă ai noștri. Mă uit la tot ce înseamnă sport când vine vorba de vreun reprezentant al României indiferent că e vorba de handbal, baschet, tenis, polo, etc. M-aș uita chiar și la cricket sau curling dar nu cred că avem așa ceva. E o bucurie pentru mine când câștigăm ceva, orice și la orice sport. Îmi place să mă bucur de orice victorie neînsemnată și oricât de mică. Mă bucur cu atât mai mult când este vorba despre o victorie importantă.

Simona Halep nu a pierdut ci a câștigat Cibulkova! Am văzut meciul până la setul 2 când slovaca a condus cu 1-0. Nu m-am mai uitat nu pentru că era un meci prost făcut de Simona, ci pentru că eram mult prea obosit. Nu m-au ținut bateriile până la final. Încă din primele puncte pierdute de Simona mi-am cam zis că nu e ziua ei. Cibulkova a jucat foarte bine și nu prea avea cum să piardă indiferent cine s-ar fi aflat dincolo de fileu.

Nu am citit ce s-a scris despre Simona. Chiar dacă a pierdut calificarea din optimile Open-ului australian, eu o văd pe Simona The Next Romanian Big Thing – un fel de Hall of Fame al sportului românesc. Poate că pentru unii nu a realizat mare lucru până acum, dar eu cred că a realizat mai mult decât i-a prevăzut condiția. Are 22 de ani și a încheiat un 2013 fabulos, să mă conformez trendului jurnalistic al vremii.

Romanian Big Things: Nadia Comăneci, Gică Hagi, Ilie Năstașe, Ion Țiriac, Iolanda Balaș, Oltchim Rm. Vâlcea, Steaua 86, Andreea Răducanu, Gabi Szabo, Violeta Beclea Szekely, Nicolae Dobrin, Cătălina Ponor, etc. Simona Halep

Sportul este cel mai bun ambasador al României! Dacă suntem apreciați pentru ceva în lume, cu siguranță acel lucru se datorează sportului. Primele lucruri (bune) care le vin în minte străinilor când aud despre România sunt Nadia Comăneci și Hagi.

P.S. Imaginea de mai sus e mai veche. Între timp Simona Halep a ajuns pe locul 10 în clasamentul WTA!

Articolul precedent#AusOpen: Horia Tecău se califică in semifinale la dublu mixt, Cibulkova si Li Na joaca finala la feminin
Articolul următorIntrare de Mortal Kombat în Brazilia dar nu s-a dat nici măcar fault

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here