Si-acum, sa-l salvam pe Razvanel!

0
288

“O noapte tampita” a adus 0-5 cu Serbia. La reconstituire Mutu a fost gasit vinovat. Majoritatea cotidianelor au venit cu dovezi din care noi ar trebui sa intelegem cat rau ne-a facut jucatorul la Belgrad. Cu siguranta, pentru cauza paratului vor veni noi probe, iar cum Romania este taramul inventiilor nu ne-ar mira sa aflam cum inculpatul a facut totul cu buna stiinta, rasplata sa efectuindu-se la Novi Sad. Pentru viitor, la unison, presa si oamenii raspunzatori de Nationala au tras concluzia ca nu se poate fara disciplina, iar ea se va realiza prin lipsa “Briliantului”.
..
Rapiditatea cu care s-a dat verdictul a lasat in urma “lucruri de neinteles” cum ar fi:
-s-a trecut cu foarte mare usurinta peste comportamentul flegmatic prestat de M.Sandu, cel ce a urat inca “7-8 ani fara calificari” pentru a ne invata minte.
-atitudinea celor ce au analizat , surprinzator de superficial, jocul practicat de tricolori. Astfel, inca nu am aflat la cate goluri a gresit Coman, cate rateuri ne-au oferit Chivu si Radoi, cum a devenit Maftei bulevard, daca Goian a fost introdus in teren pentru a pastra scorul sau secunda cand Marica a jucat fotbal.
-unde-s tablitele, hartiile, creta, vorbele din vestiar ori de pe banca ce au fost folosite de selectioner.

Cum explicatiile au lipsiti pana-n prezent, ne intrebam de ce tocmai presa care-l fotografia pe “Tata Puiu” langa iconitele sale dragi sau aflau de cate ori s-au invartit zarurule lui Piti, a considerat de cuvinta sa devina ponderati cu o latura a Nationalei tocmai intr-un astfel de moment? Gasim oare raspunsul intr-o prietenie ce sta pe muchia dintre deontologie si fratia pacatoasa?
Apropierea atat de laudata dintre jurnalisti si Lucescu jr. ne face sa credem ca in zilele ce au urmat dezastrului, a inceput sa ruleze un film serial necesar unora. Atunci, stimabililor, va rugam ocupati-ne si cinematografele cu “Salvati-l pe Razvanel”!
– filmul este nerecomandat de catre cititorii BLOG DE FOTBAL 🙂
.

In orice tara ce se vrea democrata “MEDIA” reprezinta o putere. In Romania ultimilor 20 de ani, oamenii ce fac parte din fenomenul jurnalistic ne-au tot garantat libertatea presei. Dar, cine ne poate convinge de competenta, buna credinta si corectitudinea lor?

..
BDF reaminteste doar 3 campanii direct raspunzatoare de prima reprezentativa, campanii sustinute de presa romaneasca. Rezultatele ar trebui sa dea de gandit tuturor.


-demiterea lui Piturca dupa ce antrenorul a calificat echipa la Euro 2000;

-instalarea lui Hagi, desi acesta nu avea experienta ca antrenor;

-campania anti-Piti bazata in special pe reprosul asupra faptului ca olteanul nu respecta indeajuns presa.
..

Articolul precedentJurnalul lui Mutu: Day 1
Articolul următorParsiv

1 COMENTARIU

  1. Vad ca iar suntem pe aceeasi lungime de unda. Ar trebui sa ne dea de gandit :))Am scris un comantariu la un articol de mai jos si multe din cele scrise acolo le-am regasit scrise si de catre tine. 😀

  2. Ah, pai de acolo a copiat. :)))) Asa devine Liviu mare, eu ii fac poza, tu ii scri articolele… =))))))))

  3. razvan a avut performante cu rapid si mai nou cu brasovul…dar se pare ca la nationala nu prea ii merge…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here