Sferturi de finala Cupa UEFA ( + Rezumate Video retur ): Duel ucrainiano – german in semifinale

1
224

Ca să intoarcă puțin cuțitul in rana fotbalului românesc, ucrainienii s-au calificat cu doua echipe in semifinalele Cupei UEFA, ba chiar mai mult, în ambele echipe activează români, ca antrenori sau ca jucatori.

Cele patru calificate:

Olimpyque Marseille – Shathior Dontețk 1-2: Mircea Lucescu și minerii săi s-au calificat după o partidă în care defensiva sigură și contrele periculoase au arătat de ce antrenorul român este preferat de majoritatea suporterilor români pentru postul de selecționer al naționalei. ( in tur 2-0 pentru Shathior )
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/8BbPSeizzBZPsmQVSMCs/mov/1&color=0x439D2A

Udinese – Werder Bremen 3-3
: Echipa germană a facut cinste stilului sau spectaculos de a juca cu care a obisnuit in Europa și s-a calificat în urma unui meci cu multe goluri și cu răsturnări de situație pe tabela de marcaj. ( în tur 3-1 pentru Werder Bremen ).

[dailymotion id=x8xo3k]

Dinamo Kiev – PSG 3-0: Liderul campionatului ucrainian nu i-a dat prea multe șanse echipei franceze, care în nici un moment al meciului nu s-a apropiat de calificarea în semifinale. ( in tur 0-0 ).

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/ouuIuUc4gQWSnwGEokiV/mov/1&color=0x439D2A
Manchester City – Hamburg 2-1: Nemții se află în pragul unei performanțe istorice pentru echipă, pe lângă această calificare aflându-se și în lupta pentru titlul din Bundesliga. Au știut să sufere în meciul cu City, în ciuda faptului că au deschis repede scorul,, englezii aruncându-se cu disperare în ultimele minute către unica opțiune rămasă de a justifica petrodolarii șeicilor investiți la club, și care deocamdată nu au produs nimic rentabil.( in tur 3-1 pentru Hamburg .
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/48LRKMMLZ0mYhZ7gRWzC/mov/1&color=0x439D2AAsadar doua semifinale inedite, în urma cărora nemții și ucrainienii pot fi siguri de cel puțin un lucru: vor avea o echipă în finală.

Dinamo Kiev – Sahtior Donețk
Hamburg – Werder Bremen

Articolul precedentDNA! Forza DNA!
Articolul următorAdunate

1 COMENTARIU

  1. pt administratorii blogului:de unde as putea face rost de un template pt un blog de sport?????????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here