Sfârșit de eră pentru Dame N’Doye?

0
891

Dame N’Doye
Data nașterii: Februarie 21, 1985
Selecții națională: Senegal 26 (6 goluri)
Câteva din cluburile importante la care a activat:

  • Panathinaikos
  • OFI Kreta
  • F.C. Copenhaga
  • Lokomotiv Moscova
  • Hull City A.F.C
  • Sunderland FC
  • Trabzonspor

Între 2009-2012, N’Doye a marcat 82 de goluri în 150 de meciuri pentru FC Copenhaga și a fost denumit jucătorul sezonului în Superliga în anul 2011. A părăsit echipa în 2012 din postura de golgheter pentru a a-și continua aventura în fotbalul internațional, mai întâi Lokomotiv Moscova, apoi Premier League de două ori: Hull City și Sunderland, iar mai apoi în Turcia, la Trabzonspor.

În 2018 s-a întors în Danemarca la fosta sa echipă

“Este poate cel mai bun atacant din istoria echipei și a Superligii daneze, iar noi suntem încântați să-l avem înapoi la club. Bineînțeles, este mai în vârstă acum, dar are încă un fizic foarte puternic. A jucat mai multe jocuri sezonul trecut și suntem siguri că ne poate ajuta foarte mult pe teren și îi va ajuta pe jucătorii noștri tineri să se dezvolte în continuare, spunea acum 2 ani managerul echipei, Ståle Solbakken, despre reîntoarcerea jucătorului senegalez în capitala Danemarcei.

„Nu eu aleg să părăsesc clubul” 

Joi, 30/07/2020, FC Copenhaga a anunțat că nu a prelungit înțelegerea cu Dame N’Doye, deoarece nu se pot pune de acord cu privire la aspectele financiare ale contractului. Dame N’Doye scrie pe pagina lui de Instagram că nu el este cel care vrea să părăsească FC Copenhaga, dar oferta clubului nu înseamnă altceva decât biletul de ieșire pe porțile daneze, ceea ce zicem noi, are putea însemna ieșirea de pe planul fotbalistic internațional profesionist pentru jucătorul african.

El subliniază faptul că nu accidentarea lui a fost motivul principal, pentru că deși a lipsit o bună perioada de timp, el a marcat goluri importante de fiecare dată când a revenit pe teren. 

„Așa este viața uneori. Când oamenii fac alegeri și greșesc, unii vor încerca să găsească scuze pentru alegerile lor atunci când decizia nu le este favorabilă, până își dau seama că au greșit. Doar timpul ne va spune cine a greșit în cazul ăsta”, scrie N’Doye pe Instagram.

–  „Iubesc clubul ăsta, mă întrebi de ce l-am părăsit, dar Nu Eu îL LAS BALTĂ, dar cea mai recentă ofertă a lor înseamnă că drumurile noastre nu se vor mai intersecta din sezonul viitor”. 

Dame N’Doye, în vârstă de 35 de ani, a atins borna de 118 goluri în 217 meciuri pentru FC Copenhaga, în cele două perioade petrecute la clubul danez. 

Articolul precedentCupa UEFA, 1997/98: Oțelul Galați – HIT Gorica 4-2 (30 iulie 1997)
Articolul următorRevin cupele europene! Europa League începe pe 5 august. Programul complet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here