Inter a pierdut primul meci în Serie A după 13 etape. A făcut-o după o evoluţie palidă în faţa unei echipe care nu mai câştigase din ianuarie şi nu mai marcase de 9 ore. Cel care a adus toate punctele formaţiei din sud a fost Zalayeta, acelaşi jucător care a decis şi partida din sezonul trecut. Cu toate acestea, „nerazzurri” păstrează un avans de 7 puncte în faţa următoarei clasate cu cinci etape înaintea finalului.

Juventus s-a făcut de râs, remizând pe terenul Regginei, ultima clasată. Şi asta după ce a fost condusă de două ori. Astfel că, după ce au ieşit din cursa pentru scudetto şi au fost eliminaţi din Cupa Italiei, torinezii au pierdut şi poziţia secundă.

Poziţie secundă care este acum ocupată acum de Milan, după o victorie jenantă cu Palermo. De ce jenantă? Păi urmăriţi cele două penaltyuri acordate trupei lui Berlusconi (aşteptăm reacţia fiţuicilor deţinute de don Silvio) şi veţi înţelege că orice comentariu e de prisos. Probabil că „rossonerri” nu aveau nevie de aşa ceva, mai mult ca sigur s-ar fi ocupat Inzaghi (ăsta mai dă multe goluri?), dar aşa succesul lor este sub semnul întrebării. Oricum, asta nu face decât să prelungească agonia „diavolului”. Titlul e jucat deja.

În fine, mare câştigătoare a etapei este Fiorentina. Echipa lui Mutu a pulverizat Roma pe teren propriu, 4-1, şi a profitat de eşecul lui Genoa pentru a deveni principala favorită la ultimul loc de Liga Campionilor.

Serie A, etapa a 33-a

Chievo – Udinese 1-2
Fiorentina – Roma 4-1
Milan – Palermo 3-0
Bologna – Genoa 2-0
Lazio – Atalanta 0-1
Lecce – Catania 2-1
Reggina – Juventus 2-2
Sampdoria – Cagliari 3-3
Torino – Siena 1-0
Napoli – Inter 1-0

Clasament:
1. INTER 74p.
2. Milan 67p.
3. Juventus 65p.
4. Fiorentina 58p.
5. Genoa 57p.
6. Roma 52p.
—————————–
18. Bologna 29p.
19. Lecce 27p.
20. Reggina 24p.

Napoli – Inter 1-0

Milan – Palermo 3-0
http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/1rCEaIk0L5vq1dF1hClV/mov/1

Reggina – Juventus 2-2

Fiorentina – Roma 4-1

Sampdoria – Cagliari 3-3

FOTO: Gazzetta dello Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here