Semifinalele UK Masters la Snooker : Murphy-Robertson şi Dott-Selby

0
1223

Astăzi s-au definitivat semifinalele UK Masters la Snooker, în celebra Alexandra Palace din Londra.

După ce ieri am avut parte de doua meciuri fenomenale în care australianul Neil Robertson şi Nord-Irlandezul Mark Allen au făcut cel mai bun meci al turneului, “The Thunder from Downunder “, Robertson fiind învingător scor 6-5 ! Un meci disputat la acelaşi nivel a avut loc între 2 foşti câştigători de campionat mondial, Shaun Murphy trecând cu scorul de 6-5 în faţa scoţianului John Higgins ca urmare a unei reveniri de senzaţie !

Din păcate ziua de astăzi ne-a oferit 2 meciuri de o calitate mult mai scăzută.Mai întâi numărul 2 mondial şi favoritul turneului, Judd Trump a făcut un meci de-a dreptul jenant în faţa lui Graeme Dott.Dott a câştigat fără drept de apel scor 6-1 ! Judd şi-a auto-caracterizat prestaţia ca fiind una ” dezastruoasă ” . Nici sesiunea de seară nu a adus vreo schimbare în calitatea snookerului prestat, liderul mondial Mark Selby trecând de Mark Williams cu acelaşi scor de 6-1. În ciuda scorului categoric, prestaţia lui Selby a fost una foarte slabă.

Mâine de la ora 15:00 ora României va avea loc prima semifinală dintre Robertson şi Murphy, iar la ora 21:00 cea de-a doua, dintre Dott şi Selby. Mulţi specialişti consideră că învingătorul turneului se va decide mâine în întâlnirea dintre Robertson şi Murphy, forma celor 2 fiind mult mai bună decât cea a celorlalţi semifinalişti.

Dotat cu premii de 500 000 de lire sterline, Mastersul Regatului Unit este al 2-lea turneu ca importanţă, după Campionatul Mondial de la Crucible. Câştigătorul va primi un cec în valoare de 175 000 de lire sterline. Campionul en-titre este australianul Robertson, care are şanse bune de a îşi apăra acest trofeu.

Articolul precedentFundașul lui PSV, Erik Pieters, a reușit un ”Mirel Rădoi” de senzație la meciul cu Zwolle!
Articolul următorCiclism/Tour Down Under: Mai multi castigatori la startul editiei a 15-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here