Intenționat sau nu, Cristiano Ronaldo a făcut o obișnuință din faptul ca atunci când sunt pauze competiționale cauzate de meciurile naționalelor să provoace un mic încendiu la Real Madrid.

Dacă la anteriorul meci al selecționatelor naționale Ronaldo a plecat de la club spunând că ”este trist” lăsându-și fanii în ceață timp de două săptămâni, de data asta amenință cu plecarea. Cel puțin așa se deduce din știrea apăruta azi în ziarul spaniol AS, ziar foarte apropiat clubului Real Madrid.

Ideea e că, după cum spune ziaristul de la AS, Cristiano s-a cam săturat de fotbalul spaniol, se simte personajul rău din film și că unica persoană din club care îl apără este Jose Mourinho. Lovitura decisivă în acest caz a venit după atacul dur lansat asupra sa de către David Navarro în meciul cu Levante, atunci când clubul a fost mai preocupat de a menține curată imaginea lui Pepe ( care s-a bătut pe la vestiare cu adversarii ) decât de a cere o mai mare protecție pentru principalul său marcator de goluri, vedeta indiscutabilă a echipei. Cristiano simte că nu este protejat de către club și vede cum la Barcelona, catalanii se poartă diametral opus cu Messi.

O altă nemulțumire a lui Cristiano Ronaldo este faptul că nu s-a regăsit pe lista celor mai buni jucători premiați de către Liga Profesionistă de Fotbal din Spania. El nu înțelege cum de un jucător care a înscris 46 de goluri sezonul trecut în Primera Division, fiind determinant în câștigarea titlului de către Real Madrid să nu primească nici măcar un premiu și își acuză clubul de delăsare pentru că nu au făcut lobby în favoarea sa. Încă un un premiu pierdut în fața lui Messi.

Următoarele luni sunt decisive în relația Real Madrid – Cristiano Ronaldo. Logic ar fi să se negocieze un nou contract, însă rămâne de văzut dacă Florentino Perez va avea puterea de a contracara ofertele amețitoare pe care Cristiano le primește dinspre PSG și Manchester City. Plus că el tocmai a deschis o ușă în fața celor la Manchester United în ultimul interviu acordat CNN: ”Alex Ferguson este o persoană fantastică, umană. E ca un tată pentru mine. De la el am învățat multe lucruri. Îi simt lipsa, pentru că am o relație foarte bună cu el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here