Se retrage Camoranesi

0
1082
foto: fcjuventustorino.blogspot.com

Italianul de origine argentineană, Mauro Camoranesi, a anunțat că se retrage din activitatea de fotbalist la sfârșitul acestui sezon. În prezent, mijlocașul de 37 de ani joacă pentru formația din țara natală, Racing Avellaneda. Motivul care stă la baza acestei decizii este condiția fizică. Acesta a declarat în cadrul unei emisiuni de radio că:

Este foarte frustrant să nu te poți antrena normal. Sunt unul dintre acei oameni care vor să joace tot timpul, dar în acest moment nu pot. Încă mă simt fotbalist și vreau să mă retrag jucând, nu cum sunt acum. E decis. Mă retrag în iunie!

Cele mai importante performanțe realizate de Camoranesi sunt: titlul mondial cu Italia (Campionatul Mondial din Germania 2006) și campionatul în Italia cu Juventus. Planurile sale de viitor se rezumă tot la fotbal. Acesta a dezvăluit că și-ar dori o carieră de antrenor, iar exemplul ideal pentru el îl reprezintă Marcello Lippi.

Articolul precedentCel mai ghinionist suporter din lume
Articolul următorSimona Halep s-a calificat în sferturi la Doha, după 6-4, 6-1 cu Annika Beck!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here