Se da ca sigur: Lewis Holtby paraseste Schalke

0
856

Incotro o va lua tanarul jucator la finele sezonului nu se stie exact, un fapt este insa cert: clubul din Gelsenkirchen a pierdut „pokerul“ in ce priveste prelungirea contractului mijlocasului Lewis Holtby, capitan al echipei U-21 si selectionat de 3 ori in prima reprezentativa. Jucatorul, prin impresarul sau, a refuzat ofertele facute de clubul sau actual decizand sa-si continue activitatea sportiva la o alta grupare.

Contactele cu Bayern München au fost dezmințite de impresarul Marcus Noack dar stim bine ca fum fara foc nu exista, fiecare jucator german doreste sa joace candva la renumitul club münchenez.

Holtby are mama germana si tatal britanic, fotbalul insular interesandu-l din totdeauna. Un gand mai vechi a fost de a juca peste ani in Premier League, dorinta care este aproape de implinire, dupa unele informatii neconfirmate Arsenal si Liverpool fiind interesate de transferarea tanarului international german.

Managerul lui Schalke, Horst Heldt si-a manifestat dezamagirea fata de decizia lui Holtby afirmand ca: „Noi am dorit mult ca el sa ramana dar cu oferta noastra se pare ca nu-l putem retine. O plecare timpurie acum in sezonul de iarna este exclusa, el va contribui si pe mai departe la buna noastra evolutie in campionat si Champions League.“

G.L. Neamtu

 

Articolul precedentUn act de acuzare pe 400 de pagini: Thomas Kistner: FIFA – Mafia, Afaceri murdare cu fotbalul mondial
Articolul următorPe gheata si zapada: Anna Fenninger se impune clar la Semmering

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here