Se anunță schimbări importante pentru 2 fotbaliști români

0
2047

Atât Alexandru Chipciu cât și Florin Andone sunt la un pas de a schimba echipa în această vară, după ce recent Anderlecht l-a pus pe lista de transferuri pe fostul stelist, iar Deportivo a retrogradat în liga secundă spaniolă.

Alexandru Chipciu

Dacă în iarnă s-au făcut speculări cum că Alex ar fi refuzat o ofertă din Turcia, acesta este nevoit să își caute serios o altă echipă după ce a avut un sezon modest cu formația din Belgia. Ceea ce s-ar fi vrut un puternic duo românesc la Bruxelles, după plecarea lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga, Chipciu nu a reușit să se impună și, forțat de imprejurari, schimbarea echipei in vară pare inevitabilă, mai ales pentru a rămâne în vizorul echipei naționale.

Iar pentru Florin Andone, dacă nu a putut repeta sezonul excelent de anul trecut, pe plan individual, ba mai mult retrogradând cu Deportivo La Coruna la sfârșitul acestui sezon, plecarea lui de la echipa iberică ar însemna și un important ajutor financiar primit de echipă care atât în vară cât și în iarnă primise oferte de 15 milioane de euro pentru jucătorul român. Clauza acestuia din contract fiind de 6 milioane de euro.

Florin Andone

Președintele echipei a confirmat aceste lucruri într-un interviu pentru ziarele din peninsulă și este puțin sceptic cu privire la viitorul jucătorului la echipă. Acesta nu pune la îndoială calitățile și importanța jucătorului român pentru echipa sa, menţionând faptul că va conta și dorința lui Florin de a continua la Deportivo și de a face parte din noul proiect pentru anul viitor care fără îndoială este promovarea în Primera.

Articolul precedentÎn căutarea succesorului lui Arsene Wenger la Arsenal
Articolul următorMarius Şumudică îşi reziliază contractul cu Kayserispor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here