Scrisoarea unui fan Real Madrid: Ceea ce s-a întâmplat cu Iker Casillas este meschin, rușinos!

0
327

”Nu cred că se poate pune la îndoială nici afecțiunea mea față de Real Madrid, nici independența mea în momentul în care vreau să spun ceva despre echipa mea.

Asist surprins la linșajul public de care are parte Iker Casillas, cel pe care vor să îl descrie ca mercenar și departe de a fi madridist. Nu înțeleg nimic sau mai bine spus, ceea ce înțeleg mi se pare meschin și rușinos.
Mi se pare de neconceput ca un jucător care a jucat timp de 25 de ani pentru acest club să aibă parte de o astfel de campanie. De câte simboluri blanco se poate spune așa ceva? Di Stefano? Hierro? Raul? Puskas? Toți veneau de la alte cluburi. Poate Manolo Sanchis? Însă ce se întâmplă cu Iker, care s-a născut aici, în clubul nostru, și care a câștigat trofee pentru toți, fiind protagonist zi după zi? Aș îndrăzni să spun că de nici unul.
Suntem conștienți de infernul trăit de acest tip de când iluminatul Mourinho l-a băgat în acest coșmar care durează și acum?

Cei opriți pe stradă cu reaua intenție pentru a fi întrebați dacă Iker Casillas procedează bine când își cere banii pe cei doi ani de contract restanți, ar trebui întrebați dacă ar proceda la fel dacă sunt dați afară de la job.
Mi se pare o rușine extremă ceea ce se face cu Casillas. Îi datorăm mulți ani de victorii, de responsabilitate și devotament. Eu nu vreau să particip la acest circ. Sunt madridista, iubesc această echipă și vreau mereu ce e mai bun pentru ea, însă nu se procedează corect și nici decent.

Simt invidie când văd cum au procedat cu Xavi la Barcelona. La fel ca Xavi, Iker e emblema noastră, portarul nostru. Dacă trebuie să plece, să plece, însă să o facă așa cum este. Ca cel mai bun, ca acel puști care venea să se antreneze în metrou, adus de tatăl său, ca cel care a ridicat mai multe trofee ca oricare altul.

Sunt sigur că cei care conduc Real Madrid îi vor respecta contractul, deoarece așa trebuie să îi mulțumim lui Iker pentru toți acești ani în care a apărat stema clubului.”

Articolul precedentSarea Zenit, săpunul Arsenal sau prezervativul Benfica. Cele mai ingenioase produse cu emblemele echipelor de fotbal
Articolul următorBalonul oficial World Cup 2010 – Adidas Jabulani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here