Scrisoare de la părinte pentru antrenor

0
4404

„Domnule antrenor,

Vreau să îți mulțumesc sincer pentru tot ceea ce faceți pentru copilul nostru.

Știu că băiatul nostru te apreciază foarte mult.

Nu numai ca îl ajuți să devină mai bun în sportul pe care îl practică, dar suntem conștienți de cât de multă muncă depui si cu câtă considerație faci antrenamentele cu ei, iar la final se vede rodul rezultatelor când îi vezi cum strălucesc pe teren.

Uneori se vede că ești obosit si înfometat, dar preferi să nu arăți asta. Devotamentul tău față de fiul nostru este imens, îl asculți, îl întelegi și faci ca totul sa fie distractiv. Ești înțelegător și calm în tot ceea ce faci, îți respecți jucatorii, iar în același timp și ei te respectă pe tine, respecți toți părinții și anternorii și asta te face atât de special.

Îți apreciez eforturile depuse, timpul, politețea de fiecare dată când noi ne plângem pe margine! Îți apreciez dedicația cu care lucrezi cu băiatul nostru, simțul umorului atunci când este nebunie în jur.

Tot ceea ce vreau să zic este că deși nu o demonstrăm, apreciem întotdeauna bunătatea ta, chiar și de pe margine. O apreciază copiii, o apreciem noi părinții…Îți mulțumim pentru tot ceea ce faci si pentru că fiul nostru te privește ca pe un model in viață.

Mulțumesc în numele tuturor părinților!”

Articolul precedentUn mesaj de la antrenor pentru părinte
Articolul următorGala fotbalului românesc 2018! Și-au meritat Man, Moruțan și Răzvan Marin premiile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here