Scandalul voturilor continuă la FIFA

0
1254

După ce într-un interviu recent, Mourinho a acuzat FIFA de neregularităţi ale sistemului de votare pentru cel mai bun antrenor al anului, iar Pandev a confirmat spusele portughezului afirmând că el a votat cu Mourinho, dar în lista oficială a apărut del Bosque, FIFA a dat publicităţii documentul oficial cu voturile primite de la Federaţia de Fotbal din Macedonia:

1363953272169

În acesta se observă cum Pandev a votat cu del Bosque, apoi cu Mancini şi Klopp. Deci, nici urmă de Mourinho. Însă, înaintea meciului de ieri cu Belgia, macedoneanul a dat o scurtă declaraţie pentru Calciomercato.com: “Nu pot să public o declaraţie oficială tocmai acum cu câteva ore înainte meciului, dar ce pot spune este că pe documentul de la FIFA nu este semnătura mea! Mourinho este preferatul meu, toată lumea ştie asta.” Puţin mai târziu, agentul jucătorului a confirmat cele spuse de Pandev, iar federaţia macedoneană a anunţat că va da astăzi o declaraţie oficială.

În plus, alţi doi antrenori acuză FIFA în interviuri acordate pentru Marca TV. Paulo Duarte, antrenorul Gabonului, a declarat că el nu a putut vota cu Mourinho pentru c-a primit prea târziu hârtiile de la FIFA, în timp ce Norton de Matos, antrenorul Guineii Bissau, a spus că el a votat cu Mourinho, dar nu ştie de ce documentele nu au mai ajuns la FIFA. Cele două ţări nu figurează în lista voturilor.

Articolul precedentUngaria – România 2-2, chin și noroc!
Articolul următorF1 Malaezia: Vettel, pole position şi pe ploaie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here