Șase fotbaliști români au jucat în manșa retur a primului tur preliminar din Europa League

0
1742

Șase fotbaliști români au fost implicați cu echipele lor de club în manșa retur a meciurilor din preliminariile Europa League: Bogdan Mitrea, Mihai Răduț, Gabriel Matei, Adrian Scarlatache, Alexandru Chițu și Sergiu Buș.

Bogdan Mitrea s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League cu AEL Limassol după ce echipa sa a câștigat cu 10-0 dubla mansă cu St. Josephis din Gibraltar (4-0 / 6-0). Mitrea a început în primul 11 și a fost schimbat la pauză.

Mihai Răduț a fost doar rezervă în victoria echipei sale, Lech Poznan cu macedonenii de la Pelister, scor 7-0 la general (4-0 / 3-0).

Gabriel Matei a fost integralist pentru azerii de la Zira în meciul câștigat cu Differdange din Luxemburg cu scorul de 2-1. Echipa lui s-a calificat după 4-1 la general (2-0 / 2-1) și va juca în turul următor cu Astra Giurgiu.

Gabriel Matei
Gabriel Matei / Foto: pfl.az

Adrian Scarlatache a bifat toate minutele pentru Inter Baku în meciu cu sârbii de la Mladost, câștigat cu scorul de 4-0. Azerii s-au calificat în turul 2 preliminar cu scorul general de 5-0 (3-0 / 2-0).

Alexandru Crețu a jucat tot meciul pentru Olimpija Ljubljana în meciul cu formația finlandeză VPS. Echipa sa a pierdut cu același scor ca și în tur, 1-0 și a fost eliminată din Europa League.

Sergiu Buș a încept pe bancă meciul din deplasare a echipei sale Levski Sofia cu muntenegrenii de la Sutjeska. Buș a fost introdus pe teren în minutul 77 la scorul de 0-0. Rezultatul din tur a fost 3-1 pentru bulgari.

Rezultatele complete ale aceste runde pe UEFA.com

Articolul precedentScurtă istorie ilustrată a Campionatului Mondial din SUA, 1994
Articolul următorProgram Liga 1 2017/2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here